Vizitator theShadow Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 am facut cablajul in EAGLE,l-am printat intr-un fisier *.pdf,dar ca sa-l pun pe placa de sticlotextolit trebuie sa fac "oglindirea" (folosesc folie PnP).Poate sa-mi spuna cineva cum trebuie sa fac ? Se poate face din Photoshop ? :oops: Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 De ce nu selectezi Mirror la tiparirea din Eagle? Link spre comentariu
Vizitator theShadow Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 ...pentru ca, cablajul l-am scos intr-un fisier *.pdf si vreau sa-l scot pe o folie PRESS&PEEL si nu cred ca aia de la xerox(ca nu am imprimanta LASER) au EAGLE-ul instalat .Totusi cred ca pot sa-l scot si pe o foaie normala la o imprimanta normala si dupa aceea sa fac o copie la xerox,dar am optiunea MIRROR la printare ? :roll: Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 foloseste la printarea pdf-ului un soft capabil de mirroring...parca softu fineprint avea asha ceva... Link spre comentariu
nikos Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 Imprimantele au optiunea de "mirror" la tiparire. Verifica la proprietati. Link spre comentariu
Vizitator theShadow Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Am reusit. Multumesc pentru atentie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum