Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung, wd sau seagate????

MifTy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

7

• srdjan

4

• Blind

3

• iulidan2

3

Top autori în acest subiect

mi-au picat destule harduri pân? acuma, ?i s? ?tii c? nu e o pl?cere!!!de-asta am întrebat.ba?ca... de hdd de 500 de giga n-aveam destui bani, ?i aveam neap?rat? nevoie de unul!!!?i apropo... doar hardul ?sta singur dep??e?te capacitatea tuturor hardurilor pe care le-am avut pân? acum, la un loc!!!acum puf?i la leptoc, ?i sus se face transferul de date de pe cele 2 harduri de 80 r?mase înc? valide!!!nasolex a fost cu formatatul... dar s-a rezolvat cu toolul de la seagate... discwizard.dac? sunte?i masochi?ti, pute?i formata 300 de giga cu ce are xp-ul... dar dac? v? gr?bi?i... :rade:

Link spre comentariu

ups-ul nu face neaparat minuni,asta in condtitiile in care tensiunea de la prize e mai mereu in parametriio sursa proasta iti face probleme si cu upsdaca o sursa chinezeasca scoate 13,5v in loc de 12,ce sa-i ceri hardului? :sparge:

Link spre comentariu

si fiti cu ochii si pe activitatea HDD (la led)... o perioada erau in voga virusii care stricau HDD (faceau cicluri de scriere/rescriere pe acelasi sector pana uzau fizic platanu in zona respectiva)

Link spre comentariu

sau care ?tergeau firmware-ul!!! ?i nu numai la hdd-uri, ?i la pl?ci video, bioase, orice nu era protejat la rescriere!!! :rade: :rade: ?tiu coreenii câte ceva despre asta, 75% din pc-urile în uz la ei în ?ar? au avut probleme cu suspomenitul virus, prin 95-96, parc?... ?i-au trebuit s? le înlocuiasc? angro...

Link spre comentariu

ce afacere buna pentru furnizorii de componente ....In prezent am in computer un WD500Gb si un Samsung tot de 500Gb, amandoua se comporta perfet fara zgomoteca si alte disfunctionalitati. Ca si idee, la mai mult de un hdd in computer recomand un couler de carcasa pozitionat in fata hdd-urilor pentru a face un flux de aer de catre fata carcasei catre spate, printre hdd-uri. Creste mult durata de viata la hdd-uri.Nu recomand coulerele de hdd pentru ca au ventilatoare mici ca si dimensiuni, zgomot mare, si se blocheaza rapid de la praf.Eu am in computer bagat unul de 12 cm ce e foarte silentiossi are o turatie mica si un debit de aer destul de mare.

Link spre comentariu

sincer niciodata nu am avut "respect" pentru hard-uri... multe lucrau ingramadite, lipite unele de altele, conectori aproape rupti, atarnau prin panglici ca ciorchinii in vie... :ras: si nici nu am avut probleme cu ele. un singur hard personal s-a murit :) cand l-a scapat un coleg pe scari (era respectabilul Quantum Fireball) si odata cu el s-a dus si colectia mea de mp3-uri in '98 4.3Gb...ce vremuri :bataiece vroiam sa spun e ca intr-adevar conteaza cum le tratezi...dar conteaza mai mult sa nu te astepti sa faca mai mult decat pentru ce au fost create si mai ales de norocul care-l ai sau nu cand il cumperi. poti prinde o piesa cu defect care-l duce la o moarte lenta dar sigura cu mult inainte de termen

Link spre comentariu

Am avut si Samsung si WD. Samsung e mai silentios si mai rece decat WD, insa WD e mai performant putin (desi am avut probleme ciudate cu wd la inceput, nu vroia sa booteze uneori).Daca ar fi sa iau alt hdd, as merge pe Samsung (din nou).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări