MifTy Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 seagate barracuda 7200, cache 16 M, capacitate 320 Gb, cu cablu de alimentare cu tot, 230 de lei!! Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 la banii astia te mai interesa brandu? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 si unu de 640GB e <300 ron wd sau samsung cu 2 platane,se zice ca sunt cele mai rapide la 7200rpm Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 mi-au picat destule harduri pân? acuma, ?i s? ?tii c? nu e o pl?cere!!!de-asta am întrebat.ba?ca... de hdd de 500 de giga n-aveam destui bani, ?i aveam neap?rat? nevoie de unul!!!?i apropo... doar hardul ?sta singur dep??e?te capacitatea tuturor hardurilor pe care le-am avut pân? acum, la un loc!!!acum puf?i la leptoc, ?i sus se face transferul de date de pe cele 2 harduri de 80 r?mase înc? valide!!!nasolex a fost cu formatatul... dar s-a rezolvat cu toolul de la seagate... discwizard.dac? sunte?i masochi?ti, pute?i formata 300 de giga cu ce are xp-ul... dar dac? v? gr?bi?i... Link spre comentariu
Blind Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Ia ia-ti tu un ups si pune-ti la pc, sa vezi cum o sa inceteze sa iti pice hdd-urile. Sursele maro sunt o principala cauza a defectarii hdd-urilor. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 ups-ul nu face neaparat minuni,asta in condtitiile in care tensiunea de la prize e mai mereu in parametriio sursa proasta iti face probleme si cu upsdaca o sursa chinezeasca scoate 13,5v in loc de 12,ce sa-i ceri hardului? Link spre comentariu
iulidan2 Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Eu folosesc 2 WD de 80, fara UPS, dar cu o sursa care nu opreste PC-ul cand clipeste becul. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 si fiti cu ochii si pe activitatea HDD (la led)... o perioada erau in voga virusii care stricau HDD (faceau cicluri de scriere/rescriere pe acelasi sector pana uzau fizic platanu in zona respectiva) Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 sau care ?tergeau firmware-ul!!! ?i nu numai la hdd-uri, ?i la pl?ci video, bioase, orice nu era protejat la rescriere!!! ?tiu coreenii câte ceva despre asta, 75% din pc-urile în uz la ei în ?ar? au avut probleme cu suspomenitul virus, prin 95-96, parc?... ?i-au trebuit s? le înlocuiasc? angro... Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 ce afacere buna pentru furnizorii de componente ....In prezent am in computer un WD500Gb si un Samsung tot de 500Gb, amandoua se comporta perfet fara zgomoteca si alte disfunctionalitati. Ca si idee, la mai mult de un hdd in computer recomand un couler de carcasa pozitionat in fata hdd-urilor pentru a face un flux de aer de catre fata carcasei catre spate, printre hdd-uri. Creste mult durata de viata la hdd-uri.Nu recomand coulerele de hdd pentru ca au ventilatoare mici ca si dimensiuni, zgomot mare, si se blocheaza rapid de la praf.Eu am in computer bagat unul de 12 cm ce e foarte silentiossi are o turatie mica si un debit de aer destul de mare. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 sincer niciodata nu am avut "respect" pentru hard-uri... multe lucrau ingramadite, lipite unele de altele, conectori aproape rupti, atarnau prin panglici ca ciorchinii in vie... si nici nu am avut probleme cu ele. un singur hard personal s-a murit cand l-a scapat un coleg pe scari (era respectabilul Quantum Fireball) si odata cu el s-a dus si colectia mea de mp3-uri in '98 4.3Gb...ce vremuri :bataiece vroiam sa spun e ca intr-adevar conteaza cum le tratezi...dar conteaza mai mult sa nu te astepti sa faca mai mult decat pentru ce au fost create si mai ales de norocul care-l ai sau nu cand il cumperi. poti prinde o piesa cu defect care-l duce la o moarte lenta dar sigura cu mult inainte de termen Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 în concluzie, backup des pe dvd-uri klumea!!! Link spre comentariu
papyreloaded Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Am avut si Samsung si WD. Samsung e mai silentios si mai rece decat WD, insa WD e mai performant putin (desi am avut probleme ciudate cu wd la inceput, nu vroia sa booteze uneori).Daca ar fi sa iau alt hdd, as merge pe Samsung (din nou). Link spre comentariu
ala micu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 are dreptate Blind in legatura cu upc-ulmaxtor 120g care cloncanea de imi venea sa cumpar altul ,cu pc-ul trecut prin upc nu a mai dat NICI UN rateu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum