Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MIxer pt amplificator

Vizitator wortex

Postări Recomandate

Vizitator wortex

Buna ,am si eu o problema am un amplificator realizat cu ajutorul C.I. TDA7294-st cumparat de la adelaida ,modulul realizat dezvolta dupa cum zic ei 200W RMS musical ,si nu are control volu(problema) si am un modul corector de ton de pe un Stereo Compact 03 pe care as vrea sa-l folosec aici , dar nu reusesc sa-l cuplez .Ma puteti ajuta ?schemele atasate,corectorul de ton este in partea de jos a schemei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

1

Top autori în acest subiect

Vizitator adyto

in primul rand semnalul necesar pentru a ataca tda7294 este de 800mv.un tda2030 se ataca cu un semnal mult mai mic.in concluzie nu e o idee prea buna,deoarece este f slab.incearca un preamplificator separat care sa contina corectiile dorite de tine(inalte ,joase,volum)... :nebun:

Link spre comentariu

Reglajul pentru volum e foarte simplu sa il faci. Iei un potetiometru dublu si legi ficare canal la cate un rand de pini, dupa cum urmeaza, daca ti potetiometru cu axul catre tine si piciorusele in sus, ai asa: (de la dreapta la stanga): Masa, Iesire, Intrare si au obtinut ceea ce vroiai. Cat despre preu si corector sunt scheme la acesorii audio, ambele pe acelasi cablaj sau pe doua placi diferite, alege de acolo unul pe care sa il poti realiza

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări