aeromania Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Salutari. A incercat cineva sa puna in aplicatie un astfel de proiect bazat pe un PIC? In afara detaliilor pe care le poti gasi pe net poate cineva de la noi a si facut asta. Detalii. Multumesc. Link spre comentariu
sofian Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 vezi aici webserver http://www.microelemente.ro/2008/07/09/ ... bix-agent/ foarte bun si chiar merge, il folosesc eu Link spre comentariu
Vizitator xebbmw Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Am vrut si eu sa realizez un astfel de proiect dar nu am avut timp in cele din urma. Un link-uri cu cateva proiecte realizate cu ENC28J60: PIC + ENC28J60 Poti de asemenea sa citesti forumul de la Microchip pe tema Ethernet BR Link spre comentariu
aeromania Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Multumesc. Daca tot am primit raspuns la asa ceva mai pun o intrebare. Ceva timp in urma (inca mai functioneaza), am configurat un PC sa pot actiona diverse aparate prin portul paralel printr-o pagina de web (on/off, temperatura =/-, etc). Tinand cont ca dimensiunile si consumul sunt mult superioare variantei cu PIC , sunt curios daca cineva a incercat acest lucru cu varianta PIC? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum