Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

automat presiuea 0.3 bari

pyu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pyu

10

• srdjan

4

• The Stressmaker

3

• bassbox

3

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru sfaturi si pareri. Luna asta am alte proiecte in cap, dar sper ca luna viitoare sa-mi cumpar un compresor auto, si sa ma apuc de teste. Va voi tine la curent cu evolutia proiectului :)

Link spre comentariu

un tub de 10 cm diametru cu o lungime 20-30 cm deschis la capat

Hai sa fim seriosi!Cum vreti sa faceti presiune intr-un recipient deschis?
dap...cam asta am aflat si eu in cele din urma...se pare ca celebrul tub e doar un conductor si vrea mai degraba un flux de aer sau s-o numim presiune dinamica... mai degraba decat aer sub presiunesi cum ca n-ar fi destul mai necesita si senzori si valve... cam grele :nebunrau:
Link spre comentariu

un tub de 10 cm diametru cu o lungime 20-30 cm deschis la capat

Hai sa fim seriosi!Cum vreti sa faceti presiune intr-un recipient deschis?
Am un consumator... Adica in tub este o gaurica mica (1-2-3 cm)... si trebuie putin presiune acolo :)
Link spre comentariu

Deci un tub de 10 cm diametru ,lung de cca 20-30 cm,deschis la capat,si cu o gaura de1-2-3 cm pe lateral?E si mai rau!Ori nu ne intelegem deloc, ori stam foarte prost cu fizica.Mai de graba o sa ai vacuum acolo!Ar fi bine sa descrii in amanunte aplicatia la care te ai gandit,poate i-ti da cineva o idee buna.Asa suntem cam in ceata si te incurcam si mai mult.Nu cred,ca cineva i-ti va fura ideea,eu cred ca toti forumisti sunt cu intentii pozitive.

Link spre comentariu

Deci un tub de 10 cm diametru ,lung de cca 20-30 cm,deschis la capat,si cu o gaura de1-2-3 cm pe lateral?E si mai rau!Ori nu ne intelegem deloc, ori stam foarte prost cu fizica.Mai de graba o sa ai vacuum acolo!Ar fi bine sa descrii in amanunte aplicatia la care te ai gandit,poate i-ti da cineva o idee buna.Asa suntem cam in ceata si te incurcam si mai mult.Nu cred,ca cineva i-ti va fura ideea,eu cred ca toti forumisti sunt cu intentii pozitive.

Tubul e de 10 cm diametru, si 15-30 cm lungime. La un capat voi avea compresorul, iar la capatul celalalt o gaurica, unde va fi legat un comsumator (care are un fel de supapa). Consumatorul asta are nevoie 1-2 litri pe minut de exemplu. Eu vreau sa-l fortez cu o presiune mai mare cu 0.3 bari, in asa fel incat sa il fortez la 2-4 litri pe minut.E ceva asemanator ca o forja, daca stie cineva ce inseamna. Nu ma intereseaza exact precizia, adica sa am exact 0.3 bari.Doar sa-mi ridice putin presiunea.Cred ca ideile care le-am primit aici sunt destul de ok, principalul lucru care conteaza este sa-si faca aspiratorul treaba :)
Link spre comentariu

Tie iti trebuie un compresor cu debit mare si presiune mica.Ia vezi daca iesirea aspiratorului de praf nu ar fi suficienta?Vechile asapiratoare puteau fi folosite la suflat var sau vopsea. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări