Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector radar

Vizitator bodinel

Postări Recomandate

Vizitator bodinel

am un antiradar si dupa ce opresc masina iel tot aprins ramane ,datimi o idee cum sa-l leg sa se inchida odata ce opresc masina ,am vazut la multe masinii , se inchide antiradaru odata ce scoate contactu .sa-l leg pe partea cu casetofonu ???is incepator habar nam ,dar cu o vorba buna ,o surubelnitza si un pistol de lipit poate rezolv eu problema :da :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

depinde de unde si cum e alimentat,daca e de la bricheta nu se opreste automat odata cu oprirea motorului/contact luat,atunci tu tre sa desfaci mufa(adaptorul) de bricheta si sa legi + la + contactului(firul pe care apare tensiune atunci cand pui contactul) si minusul la un punct de masa(caroserie),daca e alimentat de prin bord desfaci + de unde e legat acum si legi dupa cum am precizat mai sus.in caz ca dispozitivul are mai multe fire/borne pt alimentare revin-o cu ceva poze pt elucidare.p.s.pt a ajunge la +contactului nu e nevoie sa desfaci contactul sau bordul masinii,e suficient sa scoti casetofonul afara si sa legi la el(de obicei firul rosu).succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări