Vizitator bodinel Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 am un antiradar si dupa ce opresc masina iel tot aprins ramane ,datimi o idee cum sa-l leg sa se inchida odata ce opresc masina ,am vazut la multe masinii , se inchide antiradaru odata ce scoate contactu .sa-l leg pe partea cu casetofonu ???is incepator habar nam ,dar cu o vorba buna ,o surubelnitza si un pistol de lipit poate rezolv eu problema Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 depinde de unde si cum e alimentat,daca e de la bricheta nu se opreste automat odata cu oprirea motorului/contact luat,atunci tu tre sa desfaci mufa(adaptorul) de bricheta si sa legi + la + contactului(firul pe care apare tensiune atunci cand pui contactul) si minusul la un punct de masa(caroserie),daca e alimentat de prin bord desfaci + de unde e legat acum si legi dupa cum am precizat mai sus.in caz ca dispozitivul are mai multe fire/borne pt alimentare revin-o cu ceva poze pt elucidare.p.s.pt a ajunge la +contactului nu e nevoie sa desfaci contactul sau bordul masinii,e suficient sa scoti casetofonul afara si sa legi la el(de obicei firul rosu).succes! Link spre comentariu
Vizitator bodinel Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 mersi ari_panterra l-am legat la casetofon merge ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum