nonoda Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 buna seara, asi dori daca se poate sa-mi trimiteti o schema de rr supreheterodina in banda 3,5- 7 mhz, va multumesc anticipat.dorel Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Aici gasesti un transceiver complet, construiesti (montezi componentele ) doar partea de receptie. http://lpistor.chez-alice.fr/forty1.htm Pentru alte detalii cauta posturile cu realizarea acestui transceiver. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Salutare , pai nu ti-am trimes eu stimabile mai multe scheme ce au fost facute de mine si merg ok ? , e plin internetul de asa ceva daca bagi receiver superheterodina gasesti sute de scheme , ce schema mai vrei , poate -ti mai trimet .. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 O schema renumita, sensibilitate sub 0,1 uV, ip3 +50 dB, toate modurile de lucru, fara bobine si sa fie construit cu 3 tranzistori. Link spre comentariu
Vizitator mosu55 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Ia ce ti-a pus yo7dig in traista . Fara bobine nu se poate. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 O schema renumita, sensibilitate sub 0,1 uV, ip3 +50 dB, toate modurile de lucru, fara bobine si sa fie construit cu 3 tranzistori. Si sa nu necesite nici un fel de antena! Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Ce-i aia antena? Si la ce se foloseste?La o adica de s-o mai pun si pe ea, daca trz sau integratele sunt atat de bune, si schema performanta, hi, hi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum