Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Stie cineva unde gasesc cablu flexibil(panglica) pentru camera video Sony-HC 19E cu codul 1-864-761-11 FP185. Face legatura de la camera la display si microcontactul care comuta de pe display pe obiectiv. Multumesc anticipat. Scuze daca nu am postat unde trebuie anuntul.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rdl

2

• stereomaster

2

• walyd

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

• 6 luni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Pamblica respectiva FP-185 arata ca in poza atasata, o am in stoc la pretul de 100 ron si poate fi trimisa oriunde in tara.Pretul are TVA inclus si nu contine manopera.Nu se monteaza prea usor daca nu ai o minima experienta si scule potrivite, iar daca ti-o montezi singur nu beneficiezi de garantie. Poate daca va grupati mai multi dintr-un oras, va iese transportul mai ieftin si daca sunt doua sau trei suport eu transportul.

Link spre comentariu
Vizitator Aurelian

Salut. Va multumesc pentru raspuns, dar credetima nu am avut timp sa o desfac, o sa ma ocup saptamana viitoare de ea si va anunt. Va rog daca puteti lasati-mi o adresa de mail unde sa va trimit o poza cu panglica. Va multumesc inca odata. Numai bine.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

stereomaster te rog da-mi o adresa de mail unde pot lua legatura cu tine, ma intereseaza panglica. Merci.

Scuza-ma, dar abia acum vad intrebarea ta; am sperat ca daca si pe avatar si pe fotografia cu pamblica scrie absolutvideo.ro nu mai trebuie si alte detalii.Intra pe http://www.absolutvideo.ro si gasesti acolo tot ce doresti.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări