rdl Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Stie cineva unde gasesc cablu flexibil(panglica) pentru camera video Sony-HC 19E cu codul 1-864-761-11 FP185. Face legatura de la camera la display si microcontactul care comuta de pe display pe obiectiv. Multumesc anticipat. Scuze daca nu am postat unde trebuie anuntul. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 stiu eu , da.... la mine , de exemplu... Link spre comentariu
Vizitator Aurelian Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Salut. Am si eu nevoie de o asemenea panglica pentru un Sony DCR HC-21. Dacu cumva are careva din voi sau stie unde pot sa gasesc sa-mi lase un mesaj cu un nr. de tel. sau ceva pe adresa [email protected]. Va multumesc. Link spre comentariu
walyd Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 salut,daca imi spui ce latime,lungime si cite contacte,eventual o fotografie a acestuia ma uit in colectia mea,stima Link spre comentariu
stereomaster Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Pamblica respectiva FP-185 arata ca in poza atasata, o am in stoc la pretul de 100 ron si poate fi trimisa oriunde in tara.Pretul are TVA inclus si nu contine manopera.Nu se monteaza prea usor daca nu ai o minima experienta si scule potrivite, iar daca ti-o montezi singur nu beneficiezi de garantie. Poate daca va grupati mai multi dintr-un oras, va iese transportul mai ieftin si daca sunt doua sau trei suport eu transportul. Link spre comentariu
Vizitator Aurelian Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Salut. Va multumesc pentru raspuns, dar credetima nu am avut timp sa o desfac, o sa ma ocup saptamana viitoare de ea si va anunt. Va rog daca puteti lasati-mi o adresa de mail unde sa va trimit o poza cu panglica. Va multumesc inca odata. Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator Aurelian Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 stereomaster te rog da-mi o adresa de mail unde pot lua legatura cu tine, ma intereseaza panglica. Merci. Link spre comentariu
stereomaster Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 stereomaster te rog da-mi o adresa de mail unde pot lua legatura cu tine, ma intereseaza panglica. Merci.Scuza-ma, dar abia acum vad intrebarea ta; am sperat ca daca si pe avatar si pe fotografia cu pamblica scrie absolutvideo.ro nu mai trebuie si alte detalii.Intra pe http://www.absolutvideo.ro si gasesti acolo tot ce doresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum