Vizitator Bodo Postat Iulie 14, 2004 Partajează Postat Iulie 14, 2004 Am nevoie de niste electromagneti de dimensiuni cat mai reduse si care sa poata ridica o greutate de aproximativ 300 de grame(maxim). Imi poate spune cineva o metoda de obtinere a lor sau de unde sa ii cumpar? Sau macar o formula de calcul a electromagnetilor in functie de tensiunea la care sunt alimentati, numarul de spire etc. Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 1, 2004 Partajează Postat August 1, 2004 in ce mod vrei sa ridici acea greutate?sa pui EM-ul la juma de metru si sa o ridica? sau la 1mm?depinde foarte mult asta. poate poti sa descri mai bine ceea ce vrei sa faci. nu poti sa folosesti un motor? Link spre comentariu
Vizitator Bodo Postat August 2, 2004 Partajează Postat August 2, 2004 Cu motorase nu se poate(sau oricum ar fi mult mai greu).Mie imi trebuie cam 1300 de electromagneti(asa ca ar fi cam greu cu 1300 de motorase).Distanta de actionare este de maxim un centimetru.Acum sper ca poti sa-mi dai mai multe detalii de spre cum as putea face rost de ei. Poate stii vreo firma care se ocupa cu confectionarea sau macar cu comercializarea de electromagneti. Link spre comentariu
Vizitator nos Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 cum as putea face un electromagnet care sa ridiec de la juma de metru o agrafa? Link spre comentariu
Vizitator nos Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 sau alta intrebare ca sa ridic de la juma de metru trebuie multa lita si multi volti sau putini volti si multa lita sau fir de cupru dala de la transformator ) Link spre comentariu
lucicop Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Poti incerca cu un electromagnet de la o yala electromagnetica, ce are o forta de 500kg Link spre comentariu
Arcer Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 Poti sa apelezi la o firma care face transformatoare, sa-ti faca bobinele, eventual pe niste miezuri standard pe care sa le cumperi. De ex Petra din Iasi. Printre altii, Microelectronica Cluj face bobine la comanda; 0264 442814. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum