Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare echivalenta lampi

yo9how

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

2

• yo9how

2

• +_Florin_+

2

• THOMAS

1

Top autori în acest subiect

Intr-o schema de genul http://www.bonavolta.ch/hobby/en/audio/6f6.htm, unde lampa este 6F6T, se poate inlocui cu 6F6M1, de fapt nu in aceasta schema ci in orice amplificator audio?Despre ultimul tip de lampa 6F6M1 (unde F este de fapt phi, fi) nu am gasit decat o descriere sumara.Va multumesc,Catalin

cred ca se pot inlocui,dupa cate stiu eu,literele M,T....,dupa 6F6,reprezinta cat de speciale sunt acele lampi,sau cata durata de functionare au,sau sunt lampi militare,dar cred ca le poti inlocui. In schema data ca exemplu cred ca ar merge perfect 6P3S.poate ta ajuta cu ceva atasamentul de mai jos referitor si la 6P9,o lampa ruseasca tot metalica ca si 6F6,cam atat iti pot spune!
Link spre comentariu

Salutare,

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor ptr raspunsuri. Lampa pe care o detin este varianta ruseasca, dar nu am stiut cum sa scriu, ca simbol, phi si de aceea am dat deja echivalenta vestica 6F6; Ceea ce ma derutat a fost codul final, acel 6F6M-1, despre aceasta varianta nu am gasit, cum am spus decat f putine date si o fotografie pe un alt site cu lampa. Lampa este ca cea de aici: http://www.proradioantic.ro/afisare_poz ... 9_poza.jpg

Sper sa reusesc sa fac ceva cu ea, asta dupa proiectul cu GU19, acelasi ca si userul sebi_c, de fapt el este autorul proiesctului :da

O duminica placuta,

Catalin

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Profit de acest subiect ca sa pun si eu o intrebare: tubul 6K13P cu ce tub din seria EF... este echivalent? Nu i-am gasit caracteristicile pe nicaieri, daca stie cineva unde le pot gasi..

Link spre comentariu

Multumesc Misa. Am mai pus o intrebare referitoare la tubul PCC189, intr-un subiect separat, dar nu am primit raspuns pana acum. Tu ai idee despre ce poate fi vorba?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări