ghettoman Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 am primit de la cineva care ishi facea ordine prin subsol o "linie" electronica industriala formata din preamplificator si amplificatorpreamplificatorul e functional dar amplificatorul nuamindoua au culoare gri :shock:in rest nu scrie decit hi fi poate ma ajuta cineva cu o schemamultumesc Link spre comentariu
Vizitator PAUL FILIMON Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Da,te pot ajuta, am ambele scheme.Sunt din T. Severin si am 0252/315883 , 0741/108556.Succes ! Link spre comentariu
Vizitator Starty Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Imi poti spune si mie ce finali are statia....am un prieten care are asa ceva dar finalii au fost schimbati de mai multe ori si nu imi dau seamace finali ii trebuiesc ca sa ii schimb...ti-as fi recunoscator daca mi-ai putea trimite un mail la [email protected] sa imi spui sau poate sa imi trimiti chiar schema Multumesc anticipat!! Link spre comentariu
Vizitator rembo_ninja Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 salut am si eu una functionala si are finali TD644 si TD647 da merg si 2n2955 2n3055 sau echivalenti:DSuces!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum