Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu cu temporizator

Vizitator razvandada

Postări Recomandate

Vizitator razvandada

Iti multumesc pentru schema. Am tot cautat prin atelierele de reparatii o persoana care sa-mi scoata o schema. Dar nu am reusit sa gasesc pe cineva sa ma ajute. Am desfacut si UCH-ul dar m-am blocat la intrarea in integrate.Voi incerca sa urmaresc problema si sa aplic o solutie.Salutare.P.S.: Cum ai gasit schema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

6

• Felis

3

• em2006

1

• Sandu Magnatu

1

Top autori în acest subiect

@ razvandada nu e vorba de gasit aici e vorba de faptul ca detin destula documentatie si software dedicat care mai este acoperit si de o buna pregatire teoretica imbinata si cu enorm de multa practica. la tine e de vina chiar maneta stergatoarelor e caz frecvent intalnit nu este de vina unitatea electronica2, vezi ca si senzorul de ploaie pate genera fenomenul descris .(acel sezor este compus din un led emitator in infrarosu si un receptor.si se bazeaza pe efectul Tyndal)

Link spre comentariu
Vizitator razvandada

Salut Felis, Bravo pentru cunostintele dobandite.Senzor de ploaie nu are in dotare. Nu inteleg de ce ar genera acest efect maneta de actinare? Este un simplu contact.

Link spre comentariu

legile lui Murphy spun ca oricat de improbabil ar fi ca un anume element sa provoace un defect si cu cat il consideram a fi mai imposibil de a fi el cauza cu atat mai sigur el va fi cauza(Avem si o vorba din batrani ?unde dai si unde crapa? :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări