Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Regulator de tensiune cu C-out low ESR

Postări Recomandate

Salut baieti ! Am nevoie de un regulator de tensiune care la iesire pentru a-si asigura stabilitatea sa poata accepta si condensatoare care au ESR-ul mic , sub 1 ohm. Marea majoritate a regulatoarelor cer ca acest ESR sa fie undeva intre 1 si 10 ohm. Exista asa ceva , sau aveti cunostiinta de vreun LDO de genul acesta ? Tensiunea de iesire va fi de 3,3 V iar curentul de iesire de maximum 50mA , deci nu sunt restrictii de alta natura decat cea specificata mai sus cu ESR-ul condensatorului de iesire care trebuie sa fie mic, low-ESR, zeci, sute de mili-ohm.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Pentru 3.3V/50mA printre cele mai usor de gasit in Ro este BH33FB1. http://www.datasheets.org.uk/preview/859489.htmlMerge cu LOESR ceramic de 2.2uF in iesire. Maxim are o gramada de stabilizatoare din astea LOESR out, foarte bune dar sunt scumpe si se gasesc greu aici.Vasilehttp://surducan.netfirms.com

Salut baieti ! Am nevoie de un regulator de tensiune care la iesire pentru a-si asigura stabilitatea sa poata accepta si condensatoare care au ESR-ul mic , sub 1 ohm. Marea majoritate a regulatoarelor cer ca acest ESR sa fie undeva intre 1 si 10 ohm. Exista asa ceva , sau aveti cunostiinta de vreun LDO de genul acesta ? Tensiunea de iesire va fi de 3,3 V iar curentul de iesire de maximum 50mA , deci nu sunt restrictii de alta natura decat cea specificata mai sus cu ESR-ul condensatorului de iesire care trebuie sa fie mic, low-ESR, zeci, sute de mili-ohm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări