Vizitator X-max Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 salutmiam luat si io bass box 6 .asa,faza e ca nu stiu ce facui cu el da imi dadu ceva de genu asta :Driver Properties Name: Type: Standard one-way driver No. of Drivers = 1 Fs = 59.95 Hz Qms = 1.151 Vas = 38.86 liters Xmax = 4 mm Sd = 226 sq.cm Qes = 0.446 Re = 7.5 ohms Z = 8 ohms Pe = 50 watts-----------------------------------------Box Properties Name: Type: Vented Box Shape: Prism, square (optimum) Vb = 14.79 liters Fb = 74.04 Hz QL = 7 F3 = 88.55 Hz Fill = minimal No. of Vents = 1 Vent shape = round Vent ends = one flush Dv = 81.39 mm Lv = 131.1 mmimi iesii ceva pt un subwoofer (sau woofer ca nu stiu care e diferenta) ,sau facui doar o porcarie :?: :oops:mentionez ca nu vreau calitatea si puterea unui subwoofer de firma..macar sa stiu dak facui ceva sau nu :P Link spre comentariu
Vizitator X-max Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 aa..uitai ceva..cand am introdus parametrii difuluii...cerea Le ..eu am parametrii si nu scrie nimik de Le..nu stiu ce inseamna da am lasat gol Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 daca masuratorile sunt corecte diful ala nu prea e bunpt sub :( ai nevoie de fs mai joasa...incearca un bandpass, poate obtii..totusi cea mai buna sugestie ar fi alt dif Link spre comentariu
Vizitator X-max Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 pai ..eu nu reusesc sa proiectez o incinta band pass cu bass box 6..si am zis ca nu imi trebuie cine stie ce performantza....sa fie acolo ceva bass ...defapt selectez acolo band pass ,dau optimize si nu apar dimesiunile...trebuie sa le scriu yo ? Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 o singura incinta bp am facut si pe atunci nu aveam bass box..am folosit formule..etc, dar probabil ca se poate face si in bassbox asa ceva Link spre comentariu
Vizitator X-max Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 totusi nu se pricepe nimeni sa-mi proiecteze o incinta band pass dupa parametrii aia ? ca io nu reusesc..as fii recunoscator ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum