Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O fi bine,o fii rau..

Vizitator X-max

Postări Recomandate

Vizitator X-max

salutmiam luat si io bass box 6 :d .asa,faza e ca nu stiu ce facui cu el da imi dadu ceva de genu asta :Driver Properties Name: Type: Standard one-way driver No. of Drivers = 1 Fs = 59.95 Hz Qms = 1.151 Vas = 38.86 liters Xmax = 4 mm Sd = 226 sq.cm Qes = 0.446 Re = 7.5 ohms Z = 8 ohms Pe = 50 watts-----------------------------------------Box Properties Name: Type: Vented Box Shape: Prism, square (optimum) Vb = 14.79 liters Fb = 74.04 Hz QL = 7 F3 = 88.55 Hz Fill = minimal No. of Vents = 1 Vent shape = round Vent ends = one flush Dv = 81.39 mm Lv = 131.1 mmimi iesii ceva pt un subwoofer (sau woofer ca nu stiu care e diferenta) ,sau facui doar o porcarie :?: :oops:mentionez ca nu vreau calitatea si puterea unui subwoofer de firma..macar sa stiu dak facui ceva sau nu :P

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

Top autori în acest subiect

Vizitator X-max

pai ..eu nu reusesc sa proiectez o incinta band pass cu bass box 6..si am zis ca nu imi trebuie cine stie ce performantza....sa fie acolo ceva bass :d ...defapt selectez acolo band pass ,dau optimize si nu apar dimesiunile...trebuie sa le scriu yo ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări