Vizitator electronix4ever Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Am auzit ca pic-urile trebuie sterse inainte de a fi rescrise si nu ma nici o idee cum sa le sterg!Ajutati-ma cumva daca aveti vreo idee!Multumesc Link spre comentariu
bogdanm Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Am auzit ca pic-urile trebuie sterse inainte de a fi rescrise si nu ma nici o idee cum sa le sterg!Ajutati-ma cumva daca aveti vreo idee!MultumescAi nevoie de un dispozitiv special, numit "programator". Cauta pe acest forum la sectiunea "PIC" subiectul numit "Link-uri utile AVR/PIC", ar trebui sa gasesti cate ceva pe acolo. Bafta ;) Link spre comentariu
Vizitator electronix4ever Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Am programator de eeprom-uri facut dupa o schema de la bobtech si programul ic-prog!se sterge singur cand il reprogramez? Link spre comentariu
Vizitator electronix4ever Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Cineva imi spunea ca trebuie sterse cu raze uv!E adevarat? Link spre comentariu
bogdanm Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Hai s-o luam de la 0 Care e codul PIC-ului pe care vrei sa-l stergi? Link spre comentariu
bogdanm Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Hai s-o luam de la 0 Care e codul PIC-ului pe care vrei sa-l stergi?Ok, am primit raspuns de la tine pe privat ca e vorba de un pic12c508. Asta e pagina produsului (de pe site-ul producatorului):http://www.microchip.com/stellent/idcpl ... e=en010102Da jos datasheet-ul si o sa vezi ca device-ul tau e de doua feluri: OTP (se poate programa doar o data, dupa ce l-ai programat nu-l mai poti reprograma) si programabil de mai multe ori (caz in care capsula trebuie sa aiba o "fereastra" prin care memoria se poate sterge cu UV). Uita-te in datasheet, identifica tipul capsulei si ai rezolvat problema.BTW, incearca sa cauti pe net "pic tutorial" sau "microcontroller tutorial" sau ceva asemanator. Sigur o sa te ajute. Link spre comentariu
Vizitator electronix4ever Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Cu ce imi recomanzi sa folosesc la stergerea pic-ului? Link spre comentariu
bogdanm Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Cu ce imi recomanzi sa folosesc la stergerea pic-ului?Reformuleaza te rog, ca-mi da cu zecimale. Ce ... cu ce ? :shock: PICu are fereastra pana la urma? Ce-ti recomand, indiferent de raspunsul tau, e sa pui mana pe un PIC cu flash, nu-l bate nimic cand e vorba de facut experimente. Un 16f628 e numai bun pentru tine. Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 Cred ca baiatul nu stie ca PIC-ul flash se sterge singur cind il scrii ! Don Mario Link spre comentariu
Vizitator electronix4ever Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 mersi!Acum am inteles cum sta treaba cu pic-urile! Link spre comentariu
bogdanm Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 mersi! Acum am inteles cum sta treaba cu pic-urile! Excelent! Ma bucur ca te-am putut ajuta.sifor, multumesc pentru idee ... nu mi-ar fi dat prin cap Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum