gheo23 Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 AM IN PC UN HD DE 80G ATA100 SI AS VREA SA SUPLIMENTEZ CAPACITATEA DE STOCARE CU INCA UN HD DAR AM OBSERVAT CA CELE CARE AU CONEX SATA SUNT MAI IEFTINE. PLACA DE BAZA (P4M800PRO) ARE SI CONECTOR SATA. AS PUTEA SA CONECTEZ INCA UN HD SATA FARA SA AM PROBLEME ? CRED ORICUM CA TREBUIE SA REINCARC SISTEMUL DE OPERARE DAR ASTA NU E O PROBLEMA , AM DISCUL. IN PROCESUL DE INSTALARE EXISTA OPTIUNEA F6 CARE PERMITE (CU AJ UNEI DISCHETE) "CEA DE A TREIA PARTITIE". ACOLO CUM FAC ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 din cate stiu eu poti lasa si hdd-ul ala pe ata pe care ai sistemul de operare ca sa numai fie nevoie de inca o formatare Link spre comentariu
Blind Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 AM IN PC UN HD DE 80G ATA100 SI AS VREA SA SUPLIMENTEZ CAPACITATEA DE STOCARE CU INCA UN HD DAR AM OBSERVAT CA CELE CARE AU CONEX SATA SUNT MAI IEFTINE. PLACA DE BAZA (P4M800PRO) ARE SI CONECTOR SATA. AS PUTEA SA CONECTEZ INCA UN HD SATA FARA SA AM PROBLEME ? CRED ORICUM CA TREBUIE SA REINCARC SISTEMUL DE OPERARE DAR ASTA NU E O PROBLEMA , AM DISCUL. IN PROCESUL DE INSTALARE EXISTA OPTIUNEA F6 CARE PERMITE (CU AJ UNEI DISCHETE) "CEA DE A TREIA PARTITIE". ACOLO CUM FAC ? Nu mai scrie cu caps ca nu suntem chiori!!!!!!!!!! Link spre comentariu
gheo23 Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Ok! Dar asteptam un raspuns coerent nu o ... Link spre comentariu
Blind Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Pentru raspuns coerent pune intrebari cum trebuie!Google "sata pci" si ai gasit raspunsul tau. Ce mare greutate era...Promise SATA300 TX2plusAdaptec SATA RAID 1220SAO alta optiune mai ieftina ar fi sa folosesti un hdd sata montat intr-un rack conectat al usb 2.0 (daca placa ta stie ce e aia, altfel iti iei adaptop pci-usb2.0, ceva mai ieftin decat cel pci-sata)O alta optiune este sa folosesti un hdd extern conectat la usb permanent.Destul de pertinent raspunsul pentru intrebarea ta?Daca ceea ce ti-am spus mai sus iti pare prea scump, atunci schimba calculatorul cu totul. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 dac? ai deja sata pe mobo, cumperi hardul, îl conectezi, ?i xp-ul ar trebui s?-l detecteze.mai trebuie doar parti?ionat ?i formatat... xp-ul o s? se ofere s-o fac? pentru tine, dai ok, dai reboot, ?i gata!!!cel mai simplu e s?-l folose?ti doar pentru date, iar ide-ul s?-l p?strezi exclusiv pentru instalat SO-ul... te scute?ti de o gr?mad? de probleme dac? controllerul sata de pe placa ta de baz? e mai ciudat...@simmy: a?a ne scutim de multe alte întreb?ri!!! Link spre comentariu
gheo23 Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Cred eu ca intrebarea a fost.Mai cred ca raspunsunsul e asa cum ar fi trebuit sa fie.Era asa greu?Multumesc!Si inca ceva...cred ca TIMPURILE sunt foarte ...nervoase.Fiti va rog mai calmi. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Blind, omul a zis ca are conector sata pe placa lui de baza, ce treaba are cu adaptoarele pci-sata insiruite de tine sau cu rackul usb?Mi-e greu sa urmaresc scrisul cu caps. Ma oboseste. Din ce citisem cu ochii pe jumatate inchisi am inteles ca nu avea sata pe placa de baza, dealtfel intrebarea "pot sa conectez un hdd sata daca am sata pe placa de baza?" imi pare.... Link spre comentariu
gheo23 Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Blind, sunt incepator, intelege-ma.Multam pt reply Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 si eu tot ceva de genul am : pe ide un amarat de 40gigei care sta rece, si pe sata doua de 250gigei bucata.poti sa faci ce combinatie vrei si SO tot merge atata timp cat e dat sa booteze de pe hdd-ul cu sistemul. Link spre comentariu
gheo23 Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Iata!Consideram ca...s-a rezolvat.Mutumesc.Si in legatura cu CAPS , nu cred ca e vreo problema dar in felul asta se pot evita unele greseli gramaticale. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 în plus, e conven?ie veche, de pe vremea mircului: scrisul cu caps e echivalent cu a ?ipa din to?i r?runchii!!! a?a c? te-ai r?stit la noi... a?tept?m scuze!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum