lorik199 Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 SalutM-am gandit sa-mi fac si eu un buffer cu o lampa si mi-a cam pus bete-n roate limitarea de curent pt tensiunea anodicatrefu scoate aprox 2x50Vca si are 100W deci debiteaza cam 1 AProblema e ca pentru lampa mea am nevoie de MAXIM 80 mAaveti vreo schema de variator de curent la o tensiune asa de ridicata?daca aveti vre-una simtiti-va liberi sa postatimultumesc Link spre comentariu
vsurducan Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Orice variator cu triac care merge la 220V merge si la 100V, diacul de comanda din grila este de obicei de 45V. Cauta pe net variator cu triac. Limitarea de curent pentru o lampa care are un anod si un catod se poate face in catod cu un tranzistor. "Lampa" inseamna multe. SalutM-am gandit sa-mi fac si eu un buffer cu o lampa si mi-a cam pus bete-n roate limitarea de curent pt tensiunea anodicatrefu scoate aprox 2x50Vca si are 100W deci debiteaza cam 1 AProblema e ca pentru lampa mea am nevoie de MAXIM 80 mAaveti vreo schema de variator de curent la o tensiune asa de ridicata?daca aveti vre-una simtiti-va liberi sa postatimultumesc Link spre comentariu
Depanatoru Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 SalutM-am gandit sa-mi fac si eu un buffer cu o lampa si mi-a cam pus bete-n roate limitarea de curent pt tensiunea anodicatrefu scoate aprox 2x50Vca si are 100W deci debiteaza cam 1 AProblema e ca pentru lampa mea am nevoie de MAXIM 80 mAaveti vreo schema de variator de curent la o tensiune asa de ridicata?daca aveti vre-una simtiti-va liberi sa postatimultumescPostul asta ar trebui mutat la "Bodega" , limitare la tuburi pentru curentul anodic cu variator Mi se pare ca tu vrei sa faci montaje cu tuburi dar nu cunosti nici principiile de baza ale electronicii . Traful tau nu debiteaza 1A , curentul printr-un circuit , chiar cu tuburi , se stabileste dupa legea lui Ohm . Respecti schema , alimentezi cu tensiunea care trebuie si montajul va consuma cat a fost proiectat sa consume chiar daca traful are 1000W sau 10W . Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 ca sa va informez LAMPILE ACCEPTA DOAR UN ANUMIT CURENT iar daca este mai mare se degradeaza foarte repedeatasez datasheetul lampii in cauza, ca sa va puteti convingesi oare banala lege a lui ohm nu spune : P=U*I?in cazul meu 100W = 100V*I => I=100/100= 1 Agresesc? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 pai da lampa consuma asa de nebuna 1A daca traful ii poate da atata? ea consuma cat are nevoie,daca traful poate debita mai mult curent,poti alimenta mai multe montaje cu el Link spre comentariu
Alex90 Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Dr.L are dreptate la fel ca si Depanatoru'. Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 am inteles ca am trait cu niste cunostinte gresite in privinta consumului lampii dar nu cred ca m-am inselat totusi cu puterea debitata de trafmultmesc pt tot Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum