Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Variaror de curent pt tensiune mare(100Vca)

Postări Recomandate

SalutM-am gandit sa-mi fac si eu un buffer cu o lampa si mi-a cam pus bete-n roate limitarea de curent pt tensiunea anodicatrefu scoate aprox 2x50Vca si are 100W deci debiteaza cam 1 AProblema e ca pentru lampa mea am nevoie de MAXIM 80 mAaveti vreo schema de variator de curent la o tensiune asa de ridicata?daca aveti vre-una simtiti-va liberi sa postatimultumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Orice variator cu triac care merge la 220V merge si la 100V, diacul de comanda din grila este de obicei de 45V. Cauta pe net variator cu triac. Limitarea de curent pentru o lampa care are un anod si un catod se poate face in catod cu un tranzistor. "Lampa" inseamna multe.

SalutM-am gandit sa-mi fac si eu un buffer cu o lampa si mi-a cam pus bete-n roate limitarea de curent pt tensiunea anodicatrefu scoate aprox 2x50Vca si are 100W deci debiteaza cam 1 AProblema e ca pentru lampa mea am nevoie de MAXIM 80 mAaveti vreo schema de variator de curent la o tensiune asa de ridicata?daca aveti vre-una simtiti-va liberi sa postatimultumesc

Link spre comentariu

Postul asta ar trebui mutat la "Bodega" , limitare la tuburi pentru curentul anodic cu variator :ras: Mi se pare ca tu vrei sa faci montaje cu tuburi dar nu cunosti nici principiile de baza ale electronicii :bataie . Traful tau nu debiteaza 1A , curentul printr-un circuit , chiar cu tuburi , se stabileste dupa legea lui Ohm . Respecti schema , alimentezi cu tensiunea care trebuie si montajul va consuma cat a fost proiectat sa consume chiar daca traful are 1000W sau 10W .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări