nonyhaha Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 am gasit in bucuresti, mdf de 18mm cu 125 lei foaia. imi ajunge pentru sub.ce recomandati sa fac? sa fac o cutie din mdf? placaj nu am gasit pe nicaieri, doar tego filmat...daca ma hotarasc sa fac cutia din mdf, dimensiunile exterioare for fi dupa cum urmeaza:586x586x580 exterior.550x550x510 interior. ~154 litriaerisiri: 4 la numar, in colturi, triunghiulare, cateta de 13cm,adancimea aerisirilor... nu m-am hotarat inca. ma tot joc in bassbox si nu stiu la cat ar fi bine sa acordez cutia. avand in vedere ca incinta are vreo 150l, si in ea va ajunge un sd-18el. ce imi recomandati?optiunile sunt cam asa:20cm 46,8hz21cm 46,2hz24cm 44,54hz30cm 41,77hzpentru sd-18el, este nevoie de 4 porturi,? sau ar functiona si numai cu 2 porturi? ce parere aveti?sa o acordez mai sus? sau mai jos? ce recomandati?si daca iau mdf, cu ce suruburi este indicat sa il prind? ca si adeziv sau izolator voi folosi monntage kit. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 6, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 6, 2009 Nu pune tuburi foarte lungi ca o sa fluiere aerul prin ele, acolo e presiune destul de mare. Mai bine pui 4 mai scurte Link spre comentariu
nonyhaha Postat Martie 6, 2009 Autor Partajează Postat Martie 6, 2009 multumesc, Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 si daca iau mdf, cu ce suruburi este indicat sa il prind? ca si adeziv sau izolator voi folosi monntage kit.Holsuruburi normale de rigips, gasesti in orice magazin de profil. E foarte bun si Montage Kit la lipirea placilor intre ele, pe interior pt un efect si mai bun poti da pe imbinari cu aracet! PS: sa nu te zgarcesti cu ranforsariile dar nici sa nu exagerezi ca sii asa va fii grea cutia, fa-o cat mai solida, vei avea nevoie! Ce amplificare ai? Link spre comentariu
nonyhaha Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 2 av800 in punte, dar din traf vor veni maxim 100w rms. deci fix cat trebuie difuzorului. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 cam nasoala treaba cu traful,adica cu 1000w abea tii un av800 pe 4 ohmi,dar 2? daca traful da tensiunea prea mare si curentul prea mic,iese ceva nasol rau Link spre comentariu
nonyhaha Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 folosesc numai 8 ohmi. iar 1000w din 1200 e de ajuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum