Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfaturi incinta bassreflex.

nonyhaha

Postări Recomandate

am gasit in bucuresti, mdf de 18mm cu 125 lei foaia. imi ajunge pentru sub.ce recomandati sa fac? sa fac o cutie din mdf? placaj nu am gasit pe nicaieri, doar tego filmat...daca ma hotarasc sa fac cutia din mdf, dimensiunile exterioare for fi dupa cum urmeaza:586x586x580 exterior.550x550x510 interior. ~154 litriaerisiri: 4 la numar, in colturi, triunghiulare, cateta de 13cm,adancimea aerisirilor... nu m-am hotarat inca. ma tot joc in bassbox si nu stiu la cat ar fi bine sa acordez cutia. avand in vedere ca incinta are vreo 150l, si in ea va ajunge un sd-18el. ce imi recomandati?optiunile sunt cam asa:20cm 46,8hz21cm 46,2hz24cm 44,54hz30cm 41,77hzpentru sd-18el, este nevoie de 4 porturi,? sau ar functiona si numai cu 2 porturi? ce parere aveti?sa o acordez mai sus? sau mai jos? ce recomandati?si daca iau mdf, cu ce suruburi este indicat sa il prind? ca si adeziv sau izolator voi folosi monntage kit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nonyhaha

4

• Badman

1

• Bogdi16

1

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Administratori

Nu pune tuburi foarte lungi ca o sa fluiere aerul prin ele, acolo e presiune destul de mare. Mai bine pui 4 mai scurte

Link spre comentariu

si daca iau mdf, cu ce suruburi este indicat sa il prind? ca si adeziv sau izolator voi folosi monntage kit.

Holsuruburi normale de rigips, gasesti in orice magazin de profil. E foarte bun si Montage Kit la lipirea placilor intre ele, pe interior pt un efect si mai bun poti da pe imbinari cu aracet! PS: sa nu te zgarcesti cu ranforsariile dar nici sa nu exagerezi ca sii asa va fii grea cutia, fa-o cat mai solida, vei avea nevoie! Ce amplificare ai?
Link spre comentariu

cam nasoala treaba cu traful,adica cu 1000w abea tii un av800 pe 4 ohmi,dar 2? daca traful da tensiunea prea mare si curentul prea mic,iese ceva nasol rau :speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări