Vizitator cfloryn Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 SALUT.problema mea este urmatoarea:-am acasa 2 televizoare care primesc semnal de pe casa scarii,semnal care intra intr-un spliter de la 5-1000MHz,care apoi intra in fiecare televizor.Unul dintre tv vede perfect(este model DAEWOO-2005),iar celalalt care reprezinta problema(MEGAVISION-model mai vechi 1995?????)vede unele programe bine iar unele se vad suprapuse/distorsionate(ca si cum ar fi semnal foarte puternic).m-am gindit la unele solutii,care credeti ca ar fi buna:-sa montez un filtru de revers pe cablul tv-ului cu problema;-sa montez un amplificator de semnal la intrarea in apartament;-sa montez un distribuitor cu atenuare;-sa montez unamplificator cu cale inversa? MULTUMESC PTR. TIMPUL ACORDAT. Link spre comentariu
Vizitator GEMINI Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 SALUT.problema mea este urmatoarea:-am acasa 2 televizoare care primesc semnal de pe casa scarii,semnal care intra intr-un spliter de la 5-1000MHz,care apoi intra in fiecare televizor.Unul dintre tv vede perfect(este model DAEWOO-2005),iar celalalt care reprezinta problema(MEGAVISION-model mai vechi 1995?????)vede unele programe bine iar unele se vad suprapuse/distorsionate(ca si cum ar fi semnal foarte puternic).m-am gindit la unele solutii,care credeti ca ar fi buna:-sa montez un filtru de revers pe cablul tv-ului cu problema;-sa montez un amplificator de semnal la intrarea in apartament;-sa montez un distribuitor cu atenuare;-sa montez unamplificator cu cale inversa? MULTUMESC PTR. TIMPUL ACORDAT.INAINTE DE A TE CHINUI CU TOT FELUL DE AMPLIFICATOARE AI VERIFICAT DACA FARA SPLITER TV-UL VEDE LA FEL?DACA DA MAI POTI INCERCA UN REGLAJ AL AGC-ULUI (UN MIC SEMIREGLABIL LINGA SELECTOR)DACA NU MERGE NICI ASA ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum