Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CINE MA POATE AJUTA?

Vizitator cfloryn

Postări Recomandate

Vizitator cfloryn

SALUT.problema mea este urmatoarea:-am acasa 2 televizoare care primesc semnal de pe casa scarii,semnal care intra intr-un spliter de la 5-1000MHz,care apoi intra in fiecare televizor.Unul dintre tv vede perfect(este model DAEWOO-2005),iar celalalt care reprezinta problema(MEGAVISION-model mai vechi 1995?????)vede unele programe bine iar unele se vad suprapuse/distorsionate(ca si cum ar fi semnal foarte puternic).m-am gindit la unele solutii,care credeti ca ar fi buna:-sa montez un filtru de revers pe cablul tv-ului cu problema;-sa montez un amplificator de semnal la intrarea in apartament;-sa montez un distribuitor cu atenuare;-sa montez unamplificator cu cale inversa? MULTUMESC PTR. TIMPUL ACORDAT.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator GEMINI

SALUT.problema mea este urmatoarea:-am acasa 2 televizoare care primesc semnal de pe casa scarii,semnal care intra intr-un spliter de la 5-1000MHz,care apoi intra in fiecare televizor.Unul dintre tv vede perfect(este model DAEWOO-2005),iar celalalt care reprezinta problema(MEGAVISION-model mai vechi 1995?????)vede unele programe bine iar unele se vad suprapuse/distorsionate(ca si cum ar fi semnal foarte puternic).m-am gindit la unele solutii,care credeti ca ar fi buna:-sa montez un filtru de revers pe cablul tv-ului cu problema;-sa montez un amplificator de semnal la intrarea in apartament;-sa montez un distribuitor cu atenuare;-sa montez unamplificator cu cale inversa? MULTUMESC PTR. TIMPUL ACORDAT.

INAINTE DE A TE CHINUI CU TOT FELUL DE AMPLIFICATOARE AI VERIFICAT DACA FARA SPLITER TV-UL VEDE LA FEL?DACA DA MAI POTI INCERCA UN REGLAJ AL AGC-ULUI (UN MIC SEMIREGLABIL LINGA SELECTOR)DACA NU MERGE NICI ASA .....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări