Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare prin express card

Vizitator onechuhow

Postări Recomandate

Vizitator onechuhow

Salutare tuturor, am o mica mare problema ,as dori sa imi achizitionez un programator pt fie PIC fie AVR , laptopul meu nu are port serial(rs232) ,dar programatoarele pe port serial sunt cele mai ieftine ,cele pe USB am vazut ca sunt mai scumpe peste 150RON . M-am gandit sa imi iau un convertor USB - serial , dupa ce m-am documentat mai bine am obs. ca nu prea sunt eficiente . Acum am vazut ca sunt si Express card cu serial,intrebarile mele sunt , acestea sunt mai compatibile cu programarea microcontrolerelor ? sunt fiabile ? se comporta ca un port serial deja integrat ? au conflict cu mediul de programare (adresare ,comnezi)? sau sa mai pun niste banuti la soseta si sa imi iau un programator pe USB.? Adaptorul Express card -serial , in ciuda pretului ,m-ar fi tentat mai mult decat un programator pe USB. Imi cer scuze daca ,problema a mai fost pusa pe forumul acesta, si va rog daca a mai fost pusa sa intrebare , lasatimi un link. Va multumesc pt intelegere si multa bafta .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

oarecum offtopic: caut? un cablu de date pentru telefoane de tip vechi, care înglobeaz? un ft232 sau pl2303... dac? folose?ti la scriere/citire un soft care permite s? setezi pentru comunicare un COM anume, ai putea avea surprize pl?cute...fii atent c? cel 2 ic-uri "?tiu" doar de usb 1.1, nu ?i de 2.0, a?a c? dac? ai numai porturi usb 2.0, s-ar putea s? ai probleme!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări