Vizitator alex_cojanu Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Bunavreau sa realizez un robot telefonic si as dori niste sfaturi despre cum funcioneaza un telefon fix: tensiune la care lucreaza linia telefonica, tensiunea in timpul unui apel, tensiunea cand se realizeaza convorbirea si alte informatii care mi-ar putea fi de ajutor.Mersi mult si astept ajutor din partea voastra. Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Vezi pe epanorama.net sectiunea telecom. Link spre comentariu
nelu57 Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Nu ie?i mai ieftin dac? ai s? cumperi un telefon cu robot încorporat ?...c? sunt pre?uri bunicele...comparativ dac? te apuci s?-?i construie?ti... Link spre comentariu
Vizitator alex_cojanu Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 sigur as iesi mai ieftin daca il cumpar gata facut... chestia e ca trebuie sa il implementez eu.. Link spre comentariu
Vizitator tiburon Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Daca vrei iti dau eu unul gata facut cu telefon cu tot numai ca s-a defectat si nu m-a mai interesat .Oricum e destula electronica in el asa ca nu te-as sfatuii sa te apuci de unul. Link spre comentariu
mecaboy Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Alex...presupun ca este proiect de diploma,din intamplare am mai auzit de aceasta tema...poate gresesc,dar tema sigur exista Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Tensiunea de apel este 78 V(mai trece cateodata si de 100)tensiunea de lucru 10...24Vsi asteptare 48 V Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum