Vizitator DeadHunter Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 salll am o problema si nu stiu ce sa fac helpSa va spun am microfon la casti pana la un momendat a mers foarte bine dar nushu ce se intampla nu mai merge,dar sa va spun faza tare cand dau sund recorder si vorbesc nimik dar daca pun o melodie winamp sau youtube sau sunetele de la messenger le inregistreaza daca scot microfonu din spate nu mai inregistreaza daca il conectez iarasi inregistreaza.Ajutatima nushu ce are si pana acuma a mers bine ii de ceva setari sau trebuie schimbat microfonu??help Link spre comentariu
nichishoru Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 salll am o problema si nu stiu ce sa fac helpPai problema ta e........... cu Limba Romana :cry: Vai de capu' nostru! Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 daca scot microfonu din spate nu mai inregistreaza daca il conectez iarasi inregistreaza.cea mai tampita afirmatie pe care am auzit-o in viata mea cum naiba sa mai inregistreze daca il deconectezi?si deobicei la castile astea ieftie chinezesti de 10 lei firele sunt de proasta calitate si se rup foarte repedeP.S mi-am luat niste casti de vreo 60 lei si am avut aceeasi problema cu jack-ul pt casti, care s-a rezolvat cu 1 leu cheltuit la magazinul de electronice si 5 minute de lucru cu pistolul de lipit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum