Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu microfonu

Vizitator DeadHunter

Postări Recomandate

Vizitator DeadHunter

salll am o problema si nu stiu ce sa fac helpSa va spun am microfon la casti pana la un momendat a mers foarte bine dar nushu ce se intampla nu mai merge,dar sa va spun faza tare cand dau sund recorder si vorbesc nimik dar daca pun o melodie winamp sau youtube sau sunetele de la messenger le inregistreaza daca scot microfonu din spate nu mai inregistreaza daca il conectez iarasi inregistreaza.Ajutatima nushu ce are si pana acuma a mers bine ii de ceva setari sau trebuie schimbat microfonu??help

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nichishoru

1

• lorik199

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca scot microfonu din spate nu mai inregistreaza daca il conectez iarasi inregistreaza.

cea mai tampita afirmatie pe care am auzit-o in viata mea :ras: :ras: :ras: :ras: :ras: cum naiba sa mai inregistreze daca il deconectezi?si deobicei la castile astea ieftie chinezesti de 10 lei firele sunt de proasta calitate si se rup foarte repedeP.S mi-am luat niste casti de vreo 60 lei si am avut aceeasi problema cu jack-ul pt casti, care s-a rezolvat cu 1 leu cheltuit la magazinul de electronice si 5 minute de lucru cu pistolul de lipit
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări