Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nedumerire BGS 40 si incinta de la visaton

ghettoman

Postări Recomandate

ma maninca pe mine undeva.....si zic...hai sa ma joc cu bass boxu asta..ca sa mai invat cite ceva

incinta MB 115/H de la visaton

are urmatorul grafic dat de ei

Posted Image

eu cu bassboxul pe aceleasi dimensiuni

-600/480/420

-cu 45-frontal (15 mm grosime +30mm spatiu protectie dif)

-15mm spate

-bifat external

port fi = 100 l=15

imi da ceva de genu asta

Posted Image

e cine va bun sa ma lamuresca unde gresesc? :roll:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

4

• Sharky

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

pai... tu la visaton ai raspunsul normat..adica il ai la 1W 1mnu la 200W..si stii tu la ce frecventa acordeaza aia de la visaton boxa? daca da trebuie sa setezi fix asa..si bineinteles diful trebuie sa fie acelasi

Link spre comentariu

nam zis niciodata asha ceva Vasile :? incercam sa mai fur si eu cite ceva de la voi :oops: tocmai deaia am si intrebat...ca nu am gasit explicatia nicaieri :roll:si din ce mi-a zis Sharky am mai invatztat ceva....chestia cu nivelul de suneta la 1m cu o putere de atac de 1w

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Da, intai trebuie sa inveti ca sa lucrezi cu softul ala si dupa aia sa te iei la bataie cu producatorii de difuzoare si incinte.Raspunsul ala de la Visaton este in camera surda si cu filtrele montate pe difuzoare, ti-am zis de filtre pentru ca si ele modifica curba si alte caracteristici.

Link spre comentariu

oke man...acuma mam lamurit :oops:iar de invatat...invat...ca de 2 zile tot ma chinui sa simulez toate raspunsurile ce s-au dat pe acest forum despe incinte...si sa vad de rezultatele date de "batrini in ale meseriei" "bat" cit de cit cu ale mele :oops:momenta...rezultatele is incurajatoare :lol:

Link spre comentariu

Eu cand simulez o incinta de multe ori pot sa fac graficul ala cum imi place mie dar lucrez cu softul ala de vro 5 ani.Bafta.

insemna ca mai am numa 4 ani si 11 luni.... :lol: :lol:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări