ghettoman Postat Aprilie 15, 2005 Partajează Postat Aprilie 15, 2005 ma maninca pe mine undeva.....si zic...hai sa ma joc cu bass boxu asta..ca sa mai invat cite ceva incinta MB 115/H de la visaton are urmatorul grafic dat de ei eu cu bassboxul pe aceleasi dimensiuni -600/480/420 -cu 45-frontal (15 mm grosime +30mm spatiu protectie dif) -15mm spate -bifat external port fi = 100 l=15 imi da ceva de genu asta e cine va bun sa ma lamuresca unde gresesc? :roll: Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 15, 2005 Partajează Postat Aprilie 15, 2005 pai... tu la visaton ai raspunsul normat..adica il ai la 1W 1mnu la 200W..si stii tu la ce frecventa acordeaza aia de la visaton boxa? daca da trebuie sa setezi fix asa..si bineinteles diful trebuie sa fie acelasi Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Ce ma distreaza :mrgreen: Majoritatea cred ca daca au un program de simulare ii face automat si mari mesteri de boxe. :lol: Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 16, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2005 nam zis niciodata asha ceva Vasile :? incercam sa mai fur si eu cite ceva de la voi :oops: tocmai deaia am si intrebat...ca nu am gasit explicatia nicaieri :roll:si din ce mi-a zis Sharky am mai invatztat ceva....chestia cu nivelul de suneta la 1m cu o putere de atac de 1w Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Da, intai trebuie sa inveti ca sa lucrezi cu softul ala si dupa aia sa te iei la bataie cu producatorii de difuzoare si incinte.Raspunsul ala de la Visaton este in camera surda si cu filtrele montate pe difuzoare, ti-am zis de filtre pentru ca si ele modifica curba si alte caracteristici. Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 16, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2005 oke man...acuma mam lamurit :oops:iar de invatat...invat...ca de 2 zile tot ma chinui sa simulez toate raspunsurile ce s-au dat pe acest forum despe incinte...si sa vad de rezultatele date de "batrini in ale meseriei" "bat" cit de cit cu ale mele :oops:momenta...rezultatele is incurajatoare :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Eu cand simulez o incinta de multe ori pot sa fac graficul ala cum imi place mie dar lucrez cu softul ala de vro 5 ani.Bafta. Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 16, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Eu cand simulez o incinta de multe ori pot sa fac graficul ala cum imi place mie dar lucrez cu softul ala de vro 5 ani.Bafta.insemna ca mai am numa 4 ani si 11 luni.... :lol: :lol: Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 te prinzni repede...si daca cauti pe net formulele o sa te prinzi si mai repede... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum