whitesnake Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Buna ziua, sunteti amabili sa ma ajutati cu schema radioreceptorului Albatros, cu tranzistori pe germaniu? Multumiri binevoitorului. Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Vezi aici: schema rr albatros link schema Link spre comentariu
whitesnake Postat Martie 6, 2009 Autor Partajează Postat Martie 6, 2009 multumesc, asta cu siliciu am gasit-o dar nu mi-e de folos. am un albatros primit de la o ruda si lipsesc componente din el. ma interesau tranzistorii din oscilatorul local si mixer precum si valorile catorva rezistente. Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Am eu una cu AF125 in oscilatorul local.Cine are nevoie de schema aceea de Albatros este rugat sa-mi dea o adresa de e-mail pe mp ca sa o trimit. Link spre comentariu
whitesnake Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 aveti pm. multumiri. Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Am eu una cu AF125 in oscilatorul local.Cine are nevoie de schema aceea de Albatros este rugat sa-mi dea o adresa de e-mail pe mp ca sa o trimit.Uploadeaz-o aici pe forum,poate mai e cineva interesat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum