Vizitator Robotroc Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Discutii despre Basic Stamp daca are cineva cunostiinta in acest lucru ....Vreau sa-mi fac un astfeld e microcontroller ... are la baza PIC16c57 ( BS 2 ).Orice informatie despre ele este binevenita deoarece nu stiu mare lucru. Ma intereseaza sa-l achizitionez dar la un pret mai rezonabil de accea ma gandeam sa-l fac.Multumesc Link spre comentariu
vsurducan Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Discutii despre Basic Stamp daca are cineva cunostiinta in acest lucru .... Vreau sa-mi fac un astfeld e microcontroller ... are la baza PIC16c57 ( BS 2 ). Orice informatie despre ele este binevenita deoarece nu stiu mare lucru. Ma intereseaza sa-l achizitionez dar la un pret mai rezonabil de accea ma gandeam sa-l fac. Multumesc Cate bucati doriti? 16C57 este OTP (programabil numai una data). Va pot realiza clone basic stamp blank cu microcontrolere flash (reprogramabile de 10.000-50.000 de ori daca programarea se face corect). Daca doriti detalii putem comunica pe [email protected] dupa ce aveti o specificatie tehnica clara. Vasile http://surducan.netfirms.com Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum