Administratori Badman Postat Martie 10, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 10, 2009 am incercat si eu si nu am reusit Link spre comentariu
mosfet Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 silvyu, Image to G-Code ti-a mers ok? Link spre comentariu
vsurducan Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Fratilor, daca voi sunteti viitorul tarii ne asteapta vremuri cacacioase rau.Inainte de a face ceva trebuie sa INTELEGI ce faci, nu numai sa mimezi. Un software de top (fie el si furat de pe net) nu valoreaza nimic in mana unui utilizator de doi bani.Pentru a realiza in Eagle un prapadid de gerber prin furtul unui fisier bmp facut de altcineva se procedeaza in felul urmator:1. se importa fisierul bmp in eagle cu respectarea scalarii acestuia, utilizand programul "import-bmp.ulp" prin click pe fereastra "ulp"2. importul se realizeaza pe layerele 200 si 2013. dupa ce verifici de cateva ori ca scara la care ai facut importul e OK (de exemplu prin suprapunerea unei componente - un circuit integrat de exemplu- din biblioteca peste componenta rezultata din bmp) lansezi din "file" "cam-processor" utilitarul CAM4. din "file" "open" "job" incarci "gerber274x"5. modifici pe component side sa fie layerul grafic corespunzator (posibil 200) si pe solder side layerul grafic corespunzator (posibil 201)6. rulezi utilitarul camRezultatul este un fisier gerber de cacat, nevectorizat care-ti face praf masina CNC.Invatati sa nu va furati caciula, invatati sa proiectati in CAD si nu sa furati proiecte facute de altii. Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 silvyu, Image to G-Code ti-a mers ok?da o mers bine si el Link spre comentariu
Nucleu Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 ma poate lamuri cineva de ce ..fiserele exportate cu eagle- CAM processor nu ies la scara in Kcam ?? imi ese tot cablajul pe 5mm patrati... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 22, 2009 Administratori Partajează Postat Iulie 22, 2009 pentru ca nu il exporti cum trebuie 1 din cauze e ca il exporti in inci si il importi in mm Link spre comentariu
SirRoger Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 pentru ca nu il exporti cum trebuie 1 din cauze e ca il exporti in inci si il importi in mm Asta am patit-o eu cand am importat in Mach3 Pana n-am citit helpul nu m-am dumirit...... Link spre comentariu
Nucleu Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 gata..gata...nu mai sariti cu gura pe mine... Cred ca am rezolvat problema...ceva leagat de eage..dar pana nu dau un test practic nu ma pronunt... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum