Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformare imagine(jpg,bmp) in fisier Eagle ?

Vizitator silvyu

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

6

• vsurducan

2

• Nucleu

2

• mosfet

1

Top autori în acest subiect

Fratilor, daca voi sunteti viitorul tarii ne asteapta vremuri cacacioase rau.Inainte de a face ceva trebuie sa INTELEGI ce faci, nu numai sa mimezi. Un software de top (fie el si furat de pe net) nu valoreaza nimic in mana unui utilizator de doi bani.Pentru a realiza in Eagle un prapadid de gerber prin furtul unui fisier bmp facut de altcineva se procedeaza in felul urmator:1. se importa fisierul bmp in eagle cu respectarea scalarii acestuia, utilizand programul "import-bmp.ulp" prin click pe fereastra "ulp"2. importul se realizeaza pe layerele 200 si 2013. dupa ce verifici de cateva ori ca scara la care ai facut importul e OK (de exemplu prin suprapunerea unei componente - un circuit integrat de exemplu- din biblioteca peste componenta rezultata din bmp) lansezi din "file" "cam-processor" utilitarul CAM4. din "file" "open" "job" incarci "gerber274x"5. modifici pe component side sa fie layerul grafic corespunzator (posibil 200) si pe solder side layerul grafic corespunzator (posibil 201)6. rulezi utilitarul camRezultatul este un fisier gerber de cacat, nevectorizat care-ti face praf masina CNC.Invatati sa nu va furati caciula, invatati sa proiectati in CAD si nu sa furati proiecte facute de altii.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

pentru ca nu il exporti cum trebuie :bataie 1 din cauze e ca il exporti in inci si il importi in mm :bataie

Asta am patit-o eu cand am importat in Mach3 :ras: Pana n-am citit helpul nu m-am dumirit......
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări