Vizitator silvyu Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 se poate transfera circuitul dintr o imagine in eagle ca sa il fac Gcode pt Mach3?merge cu lazy cam? Link spre comentariu
vsurducan Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 se poate transfera circuitul dintr o imagine in eagle ca sa il fac Gcode pt Mach3?merge cu lazy cam?pai eagle are cam propriu ce lazy cam? Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 sa explic mai bine.sa zicem ca vreau sa facu un PCB dar cu CNC...dar acel pcb e dintr-o revista sau imagine(poza) de pe un site.si nu stiu cum sa fac ca sa imi recunoasca circuitul sub forma de GCode sau Gerber.am gasit Eagle PCB Power tools care poate transforma:-Gerber in Gcode-image si DXF in script pt eagledar nu ma ajuta cu ce vreau eu... Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 exemplu cum pot face sa fac cablajul asta cu CNC? cum pot sa fac ca sa mi izoleze circuitul, sau sa recunoasca ca ce e negreu trebuie conturat si ce e alb poate sal frezeze?cam asta e ideea Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 6, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 6, 2009 Incearca si Kcam, asta stie Gerber direct Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Incearca si Kcam, asta stie Gerber directnu la asta ma refer, ca am gasit cum sa transform gerber in gcode si in plus mi se pare cam naspa Kcam.dar cum fac cu poza? asta e problema mea acuma:(cum transfer circuitul dintr-o poza in eagle sau alt program de realizat prog? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 6, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 6, 2009 ai acolo in Eagle File Export... image Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 tot n ai inteles.... :(de ce as vrea sa exportez sub forma de imagine....so pun altfel....trag la scaner dintr o revista un circuit, de ex cel din atasament.ea e sub forma de imagine,... cum pot face cablajul cu CNC-ul, daca circuitul e sub forma bmp, jpg,etc? Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 NVM am gasit ce vroiam e un program care se numeste Image to G-code.transforma imagini in Gcode Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 6, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 6, 2009 Eu deabia acum am inteles ce vrei Mai este unu numit bmp2cnc Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 hehe ma bucur ca ai reusit sa intelegi si u, sa vad si cum e bmp2cnc sa fac o comparatie intre ele Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Eu deabia acum am inteles ce vrei Mai este unu numit bmp2cnc Editat de Admin: Pe forum este interzis a se cere crackuri sau soft piratat Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 asa sry pt intrebarea de mai sus....am facut rost de serial pt bmp2cnc dar cand apas butonul pt inregistrare nu se intampla nimic,stie careva dc? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 10, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 10, 2009 nu e bun serialul dar te rog sa nu mai vorbest despre asa ce va pe forum, despre seriale si cracuri Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 bun...dar ideea e ca nici nu pot sa-l introduc ca nu mi se deschide fereastra pt inregistrare:(asta e problema mea:( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum