Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformare imagine(jpg,bmp) in fisier Eagle ?

Vizitator silvyu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

6

• vsurducan

2

• Nucleu

2

• mosfet

1

Top autori în acest subiect

Vizitator silvyu

sa explic mai bine.sa zicem ca vreau sa facu un PCB dar cu CNC...dar acel pcb e dintr-o revista sau imagine(poza) de pe un site.si nu stiu cum sa fac ca sa imi recunoasca circuitul sub forma de GCode sau Gerber.am gasit Eagle PCB Power tools care poate transforma:-Gerber in Gcode-image si DXF in script pt eagledar nu ma ajuta cu ce vreau eu...

Link spre comentariu
Vizitator silvyu

exemplu cum pot face sa fac cablajul asta cu CNC? cum pot sa fac ca sa mi izoleze circuitul, sau sa recunoasca ca ce e negreu trebuie conturat si ce e alb poate sal frezeze?cam asta e ideea

Link spre comentariu
Vizitator silvyu

Incearca si Kcam, asta stie Gerber direct

nu la asta ma refer, ca am gasit cum sa transform gerber in gcode si in plus mi se pare cam naspa Kcam.dar cum fac cu poza? asta e problema mea acuma:(cum transfer circuitul dintr-o poza in eagle sau alt program de realizat prog?
Link spre comentariu
Vizitator silvyu

tot n ai inteles.... :(de ce as vrea sa exportez sub forma de imagine....so pun altfel....trag la scaner dintr o revista un circuit, de ex cel din atasament.ea e sub forma de imagine,... cum pot face cablajul cu CNC-ul, daca circuitul e sub forma bmp, jpg,etc?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări