Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem de dezvoltare pentru PIC16F628

bobtech

Postări Recomandate

Am proiectat un sistem de dezvoltare pentru PIC16F628.

Are LED si PushButton pentru 13 Intrari/Iesiri, convertor TTL-RS232 pentru conectare la PC, alimentare on-board de la baterie de 9V si conector pentru programator ICSP.

Detalii la http://www.bobtech.ro sectiunea Catalog

Nu vreau sa fac reclama, pe site sunt scheme si cablaj gratis. Sper ca va fi un punct de plecare pentru incepatori. Cine vrea, poate sa puna schema/cablaj sau link pe acest forum.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MirceaM

3

• bobtech

2

Top autori în acest subiect

Intentionez sa fac sau sa cumpar (nu prea ma pricep la hw) un asemenea sistem de dezvoltare dar sa aiba 40 sau 44 pini la soclu, sa mearga 16F877, sa aiba butoane si leduri pe toate I/O digitale dar si niste potentiometre pe cele analogice de care sa invartesc si sa vad ca "merge", eventual un LCD sau alte posibilitati. Exista ceva pe piata? Vad ca al tau are doar 18 pini. Exista si alti baieti priceputi care au facut asa ceva?Am vrut initial sa postez intr-un topic despre programatoare.

Link spre comentariu

Cred ca exista pe piatza.

Uite aici http://www.mikroelektronika.co.yu/romanian/ gasesti, dar nu stiu cum i-l cumperi in Romania.

Sistemul meu este compatibil partial cu toate PIC-urile cu 18, pini, dar la unele exista limitari, de exemplu UART-ul de la PIC16F628 nu se potriveste la pini cu UARTUl de la PIC18F1320.

Eu l-am facut sa simulez un automat de cafea, care avea doar intrari si iesiri.

Pt alte aplicatii mai complexe, parerea mea este ca sistemul final in care folostesti PIC-ul este cel mai bun sistem de dezvoltare :wink:

Link spre comentariu

Le-am scris chiar acum si mi-au raspuns in cateva minute, imi indica cum si unde sa platesc pretul lui EasyPIC (sistemul de dezvoltare) plus 25$ shipping. Dar parac am o retinere sa platesc inainte. A mai cumparat cineva ceva de la mikroelektronika.co.yu? Au o reprezentanta in Ro?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări