Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparati hard la spv c100

slave2anubis

Postări Recomandate

am un spv c100 si nu prea mai mere semnalul la el si as vrea sa il repar cumva... nu prea merita sa il duc la service asa ca as incerca eu sa il desfac dar sincer nu stiu ce sa ii fac asa ca astept niste sfaturi prietenoase de la cineva de pe forum!se manifesta prin cadere de semnal si lipsa de semnal in zone mai izolate (la tara...) deci cam asta ar fii!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slave2anubis

2

• Mihai85

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

pai pana la urma e defect ,iti cade semalul si in locri unde ai semnal bun? ai incercat si in alte retele sa vezi daca tot asa iti cade?

Link spre comentariu

sincer am reparat defectul si pun aici cum ca sa se poata uita si alta lume si sa nu se duca la un service si sa lase zeci de lei pt nimica...deci telefonul acesta are in spate o placuta metalica care este capsata de carcasa cu niste capse de plastic... probabil nu ati observato pt ca e vopsita negru dar daca trageti de ea capsele se rup si ea se desface... asa acum eu am desfacuto de carcasa si in unu din capete are doua conectoare care fac contact cu placa de baza (placa cu circuite)... acum eu am indreptat pini aceia un pic ca sa atinga mai bine pe placa de baza si am lipit placa metalica cu picatura inapoi pe carcasa si ia te uite semnal FULL!mult norc...

Link spre comentariu

modulul ala cu 2 terminale este antena telefonului din cate inteleg de la tine.se mai poate intrerupe si conectorul pt antena ext(daca exista) .multi baga in el tot felul de ace si sarme ,el fiind ca un comutator (cand bagi mufa pt ant ext decupleaza antena telefonului)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări