Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

restartare aiurea la calculator

alexutu

Postări Recomandate

salutatare allam urmatoarea problema :calculatorul meu se restarteaza din senin cate o data, iae dupa ce face asta imi apare cum ca sistemul si-a revenit dupa o eroare grava sau ceva de gen?dk a avut cineva aceeasi problema si stie cum a rezolvat-o astept indrumari.eu tind sa cred ca e de la vreun virus nedetectat , dar nu l-as reformata doar de dragu de a o face.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

3

• ghimpe--

2

• cioarga

2

• kappy

1

Top autori în acest subiect

Click dreapta pe My Computer -> Proprietati -> Advanced -> Start Up and Recovery -> Setings -> se ia bifa de la Automaticly Restart. In loc sa se restarteze o sa-ti apara un ecran albastru (celebrul BSOD). Ne spui exact ce erroare iti afiseaza si dupa ne mai dam cu presupusul :rade:

Link spre comentariu

imi cer scuze ca ma bag si eu dar am o problema oarecum asemanatoarecand vreau sa citesc un cd, dvd sau ce o fi i mi restarteaza calculatorul si daca nu scot discul continua la nesfarsitam un DVD RW LGce sa fie?????multumesc

Link spre comentariu

e posibil sa fie din cauza supraincalzirii unui chiapset (nordbridge) ?am o placa de baza asus m2a-vm(Am2).initial am avut un procesor sempron 3400+ si 512 ram ddr 2 la 800. l-am upgradat la un athlon 64x2 4050e cu consum redus de curent si momentan 2 g ram ddr2 dual chanel.chestia e ca chipsetul asta se incalzeste f tare adica cand pun mana frige si nu fac mare lucru winamp si net im majoritatea.problema e ca am un cooler de chipset destul de greu de gasit de schimbat are o prindere speciala si e mic(undeva la 2.5 cmx 2.7 cm)ce as putea face in situatia asta. stiu ca dk se incalzeste nu e in regula. apropo am si o carcasa buna un antec cu 3 ventilatoare 1x 120mm /2x 80mm.mai specific ca am upgradat biosu cu ultima versiune. merge bine dar ma ingrijoreaza faptul ca se incalzeste prea tare chipsetu. ce as putea face?ceva solutii?

Link spre comentariu

imi cer scuze ca ma bag si eu dar am o problema oarecum asemanatoarecand vreau sa citesc un cd, dvd sau ce o fi i mi restarteaza calculatorul si daca nu scot discul continua la nesfarsitam un DVD RW LGce sa fie?????multumesc

problema e din sursa,pune alta si nu o sa mai ai probleme sau poti sa o repari,are 2-3 condesatori uscati (posibil si umflati)pe iesirea de 12 si 5 volti,din cauza ei nici sistemul de operare nu poti sa_l schimbi ,da de greu cand citeste cd si se restarteaza.
Link spre comentariu

problema e din sursa,pune alta si nu o sa mai ai probleme sau poti sa o repari,are 2-3 condesatori uscati (posibil si umflati)pe iesirea de 12 si 5 volti,din cauza ei nici sistemul de operare nu poti sa_l schimbi ,da de greu cand citeste cd si se restarteaza.
merci multo sa desfac sursa sa vad ce i acoloo seara buna
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

am avut si eu problema asta cu ecranul albastru. sursa imi alimenta un cd rom si un dvd combo. dupa ce am schimbat conectorii de la player si de la combo intre ei, nu am mai avut probleme. am incercat din curiozitate sa conectez iar invers si din nou a aparut problema. deci... cred ca totul e de la sursa.

Link spre comentariu

probleme de genul asta sunt generate frecvent, asa cum s-a specificat anterior, de unii condensatori electrolitici defecti.sursele noi si ieftine sunt aiurea; nu cantaresc mai nimic, radiatoare mici, jumatate din marcajele de condensatoare de filtraj raman necompletate...eu prefer surse recuperate din calculatoare de marca; cu cat o sursa "atarna" mai mult, cu atat ii dau un coeficient de calitate mai bun...arunca o privire atenta si la condensatoarele de pe placa de baza; de f multe ori aici am gasit problema la reinitieri aleatoare...daca observi, chiar si un singur condensator umflat pe placa, schimba-l. probabil mai trebuie schimbati vreo 2-3 in sursa. pune unii de tensiune mai mare decat ce gasesti acolo, eventual coeficient de temperatura superior.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări