Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nedumeriri aparate de sudura

cristinel_bm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

2

• cristinel_bm

2

• iulidan2

1

• cipriyan123

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

As dori si eu sa stiu daca exista vreun aparat de sudura cu fir de otel (mosor) care sa nu foloseasca Co2 sau ArMultumesc

Exista sirma de sudura cu autoprotectie, tubulara, adica sirma are pe interior flux si protejaza baia de sudura in timpul procesului, un fel de electrod intors pe dos, cu aceasta poate suda orice aparat MIG/MAG fara a mai avea nevoie de gaz de protectie.
Link spre comentariu

Sirma tubulara nu inseamna automat ca se poate suda cu ea fara gaz de protectie. Doar sirma cu autoprotectie sudeaza fara gaz si bineinteles ca e tubulara.Sint role si de 4.5Kg, si intradevar sint mai scumpe decit cele pline, normal de altfel. In general toate masinile MIG/MAG sudeaza si cu sirma cu autoprotectie insa un pic de grija la electrovalva, are tendinta de a se incinge excesiv fara fluxul de gaz care trece prin ea, acesta o raceste. Sint masini MIG/MAG concepute special pentru astfel de sirma si sint foarte portabile, in jur de 18Kg.Un mic exemplu:[attachment=0]handymigcore.pdf[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări