cristinel_bm Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 As dori si eu sa stiu daca exista vreun aparat de sudura cu fir de otel (mosor) care sa nu foloseasca Co2 sau ArMultumesc Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 As dori si eu sa stiu daca exista vreun aparat de sudura cu fir de otel (mosor) care sa nu foloseasca Co2 sau ArMultumescExista sirma de sudura cu autoprotectie, tubulara, adica sirma are pe interior flux si protejaza baia de sudura in timpul procesului, un fel de electrod intors pe dos, cu aceasta poate suda orice aparat MIG/MAG fara a mai avea nevoie de gaz de protectie. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Cea mai vanduta sarma tubulara pentru OC ( la noi ) este cea de 1.2 mm, pusa pe rola de 15-16 kg. Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 si daca as dori sa cumpar un aparat de asta ...ce trebuie sa caut...tip, nume (concret)....?va multumesc! Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 de la TELWIN:--TELMIG130(vine cu o rola de sarma flux ca accesoriu)totusi,sarma flux e cam scumpa(aproape dublu fata de cea din otel cuprat)..... Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Sirma tubulara nu inseamna automat ca se poate suda cu ea fara gaz de protectie. Doar sirma cu autoprotectie sudeaza fara gaz si bineinteles ca e tubulara.Sint role si de 4.5Kg, si intradevar sint mai scumpe decit cele pline, normal de altfel. In general toate masinile MIG/MAG sudeaza si cu sirma cu autoprotectie insa un pic de grija la electrovalva, are tendinta de a se incinge excesiv fara fluxul de gaz care trece prin ea, acesta o raceste. Sint masini MIG/MAG concepute special pentru astfel de sirma si sint foarte portabile, in jur de 18Kg.Un mic exemplu:[attachment=0]handymigcore.pdf[/attachment] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum