Vizitator bijucu Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 ajutor proiect incinta 3 cai pentru:electrovoice DL18MT , p-audio g-1250 si pst-888 Link spre comentariu
radue Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Mai bine faci subwoofer+sateliti. O sa iasa destul de marice, plus ca nu o sa fie prea estetic. Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 deacord cu - radue - , doar in configuratie Sub ( bass ) + top ( banda larga + inalte ) , altfel i-ti vor iesii niste boxe de nu le mai scoti pe usa . :-)Subbass: 69x58x60cm Top : 61x40,5x30,5cm Link spre comentariu
Vizitator bijucu Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 nu ca nu as face asa dar nu le fac pt mine si nu vrea sa inteleaga ca sunt grele si imense asa ca las dupa el as dori proiect daca aveti Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Atunci varianta asta : - la care mai adaogi 120 mm in latime , sa-ti intre diful de 18" ( poza e de la una cu bass de 15" ) Height 1095 mm Width 445 mm + 120mm = 565 mm Depth 470 mm Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Scuze era alta poza Asta e cea despre care vorbeam Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 incearca chestia asta pt basi: http://www.monsterup.com/upload/1225572043.jpg Garantat merge mai bine decat in reflex. Intreaba lumea care a auzit bph-uri ce parere are de ele. Te scutura fara mila. Pui pe ele 2 sateliti si ai un sistem mult mai versatil. Va trebui sa te duci cu amplificator separat pe bas fata de cel de pe sateliti. Nu ai cum sa faci filtru pasiv, decat cu niste costuri uriase care nu se justifica si pierderi destul de mari de putere. Si bineinteles trebuie sa gasesti meseriasul care sa ti le faca. Cu filtrarea activa cumperi un crossover ieftin pe la 3milioane (mai ieftin decat 2 filtre pasive) si din el dai semnal in cele 2 amplifuri, cel de sateliti si cel de bas. Asa in bas intra doar basul, in sateliti doar frecventele destinate lor. Pierderea de putere este minima. La chestia cu boxa pe 3 cai ar fi mai bine sa aduci omul pe calea cea buna. In primul rand intreaba-l in ce instalatie de sonorizare a vazut el boxe pe 3 cai si atat si nu suburi + sateliti. Asta e una, si apoi cum va asigura o acoperire calumea cu boxe pe 3 cai? Cocoata ditamai boxa de 80-100Kile pe stativ ? Are idee ca va pierde si mult bas cu chestia asta? Iar daca nu o urca pe ceva atunci cum vor trece inaltele si mediile de oamenii din fata boxelor? Te rog sa ii pui aceste intrebari proprietarului si sa ii dai putin de gandit. Daca e incapatanat si nici cum nu vrea uite o solutie de compromis: Le pui peste proiectul de mai sus sau eventual chiar le integrezi in proiect. Uite proiect de sateliti http://www.speakerplans.com/index.php?id=x12 Daca vrei cu un difuzor de bas poti sa tai cutia pe sub tuburi si sa prelungesti tuburile de la 18mm la 60mm. Poti sa o faci si fara unghiuri pe laterale dar atunci reduci adancimea la 300-350mm. Uite alt proiect: Oricum sfatul meu e sa ramai la proiectul de sus pt bas. Este potrivit pt difuzoarele tale, si are eficienta mult mai mare decat o cutie bass reflex (cum sunt cele din pozele de mai sus). Sau daca e musai 3 cai atunci: Care o modifici: in loc de goarna de medii pui g2150 si pst la inalta. Compartimentul pt medii il faci mai mare sa aiba macar 40L (inmultesti dimensiunile in cm si imparti la 1000 si apoi scazi 8L (volum ocupat de filtre), difuri, tuburi si alte traznai) in care pui un slot cu suprafata de 200cm patrati si lungimea de 8cm. Alta chestie ce trebuie sa o modifici e sa faci incinta bass reflex: Asadar, daca maresti partea cu mediile la 520mm(dimensiune interioara, pe exterior se adauga si materialul), cat sa incapa g1250 si pst-ul la fix unul peste altul poti pune sub un slot lat cat incinta sub compartimentul de medie, si inalt de 90mm, adanc de 220mm si impartit la mijloc din fata pana in capat de material gros de 18mm. Ai grija ca proiectul este pentru dif de 15", nu de 18" asa ca va trebui sa latesti putin incinta si sa pui un pic mai sus compartimentul de medii cat sa incapa difuzorul. Dar iti spun de pe acum. Basul NU va fi nici pe departe acelasi care l-ai obtine din primul proiect. Sa ii explici asta proprietarului pana constientizeaza cat pierde doar din mandrie si incapatanare. Mai e si varianta cu hp18W, medie de 10" si pst, in care pui g1250 in loc de media de 10" si faci mici modificari, dar nu gasesc schema acum. Ca sa ma scot: Pentru cei care ma stiu: Nu sunt asa de prost precum par in postul acesta, dar daca asa vrea omul numai asa vrea eu incerc sa ii fac pe plac. In proiectul asta basul are un pic sa wave guide sa ii mareasca eficienta putin. Link spre comentariu
Noobsound Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 NU VA FACETI DE CAP CU USERUL DJ BIJUCU E UN TEPAR!!!!! i-am trimis 2 bucati de pst888 si nu mi-a trimis banii. Mi-a zis initial ca i-a furat pormoneul 2 tigani inainte sa ajunga la banca.. dupa care a vazut ca nu tine. si Mi-a zis ulterior ca de fapt pst o ajuns al el bucatzi si ca au facut cei de la cargus ceva proces verbal. POVESTI. momentan eu astept ocazia sa trec prin baia mare la MUNTEANU MIHAI sa intru peste el in casa si sa il desfigur. Cum prind o zii libera la cluj cum ma duc la baia mare si sa stiu ca fac puscarie si tot il nenorocesc pe copilu asta. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Subiectul se inchide, nu vreau sa am de aface cu mincinosi la mine pe sectiune. Link spre comentariu
Postări Recomandate