Vizitator silvyu Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 salutanu asta vreau sa mi fac si eu un cnc pt facut cablaje.problema e ca vreau de pe acuma sa exersez cu programele, si treburile stau asa:*am luat mach 3 cu lazy cam de pe site de la ei.*am PCB Wizzard si experss PCB .ideea e ca nu stiu cum sa le export in mach 3 dupa ce am terminat cablajul, in programe am gasit Export Gerber dar mach3 si lazy cam nu recunoaste formatul. Ma poate ajuta cu niste explicatii sau niste tutoriale de pe undeva. :DThx Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 4, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 4, 2009 cel mai usor este pentru cablaje Kcam, il cauti si ala stie direct de fisier gerber Link spre comentariu
Vizitator silvyu Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 hmm KCAM nu lucreaza de loc daca nu e conectat la cnc?k am importat fisierul dar nu se intampla nimic, nu mi apare nici macar o linie din cablaj :( Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 4, 2009 Administratori Partajează Postat Martie 4, 2009 De aia softurile au HELP, ca sa fie citit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum