Vizitator andonieandrei Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Salut Am si eu o problema cu un subwoofer, nu merge o mufa de iesire, am masurat tensiunea cu multimetru, si la mufa care nu merge am 5.5V si la cea care mege 0.1V, unde este problema? Link spre comentariu
nightmare Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Probabil final in scurt. Da mai multe detalii despre model si eventual ceva poze din interior. Link spre comentariu
Vizitator andonieandrei Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 pai este un partea proasta e ca circuitul este in fundul cutiei si este lipit cu adeziv, daca il misc putin se dezlipeste, dar cu cel lipesc inapoi, am pus 3 poze.Model:LazarModel no: A-895APower Supply: 230V ~ 50HzOutput Voltage : 10VOutout Electric Current: 0.5AConsumption Power: 20WConsumption Electric Current: 0.031A Link spre comentariu
nightmare Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Nu prea se intelege nimic din poze. Va trebui sa desprinzi de acolo ciruitul si sa faci o poza sau macar sa-mi spui ce fel integrat e finalul audio, pentru ca ala e ars cel mai probabil si va trebui inlocuit. Link spre comentariu
Vizitator andonieandrei Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 uite cva poze facute cu o oglinda, Link spre comentariu
nightmare Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Sunt 2 integrate acolo. Ce scrie pe ele? Link spre comentariu
Vizitator andonieandrei Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 pe unul scrie "tea2025bscc201m"si pe celalalt "yc2032xa00aa" Link spre comentariu
nightmare Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 TEA2025 e amplificator audio de putere mica. Probabil el e problema ta. Inlocuieste-l cu unul identic pe care il gasesti cam la orice magazin de electronice. Link spre comentariu
Vizitator andonieandrei Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum