Vizitator ucenicu Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 In primul rand,mentionez ca nu este vorba de telecomanda originala.Mi se pare insa cam absurd ca din cele 6(sase!) telecomenzi audio Sharp pe care le-am achizitionat treptat,toate diferite,sa nu lucreze nici macar una cu aceasta combina.In plus,am incercat si cu vreo 2 telecomenzi universale(Philips),care aveau si functia "audio" precum si codurile necesare pentru Sharp.Astfel m-am decis s-o desfac si sa vad ce pot face.Am inlocuit senzorul,un Sony BX-1407 tot cu un Sony,insa BX-1387,aceiasi dispunere a pinilor.Nimic.Am masurat tensiunile pe PCB,fara senzor.Atat pe pinul de alimentare cat si pe cel de comanda am +5v,fata de GND.Situatia a ramas identica si dupa ca am lipit senzorul.Este normal?Verificand un alt aparat,care functioneaza cu telecomanda,am constatat ca pe pinul de comanda tensiunea este 0 sau cativa mV,crescand la cateva sute de mV daca apas un buton oarecare pe telecomanda.Procesorul cu care lucreaza aceasta combina este unul marcat Sharp IX1326AF,despre care nu am gasit documentatie pe net. Modelul combinei este de prin '86-'87,destul de performant pentru acea vreme,zic eu.(Egalizator parametric cu 10 benzi,STK 2x80W/8ohmi,2 motoare pe fiecare din cele doua tapedeck-uri,vu-metru si,separat,watt-metru,ambele pe leduri,stabilizare cu 4 punti redresoare si vreo 7 tranzistori de putere,condensatori marcati "audio",etc.).In rest,functioneaza perfect.Multumiri anticipate oricui este dispus sa vina cu o idee. Link spre comentariu
Vizitator daniel sturzu Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 salut am telecomanda originala daca te intereseaza mie mi sa ars ampliful dar telecomanda e functionala Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 e destul de greu de crezut ---dar nu imposibil --- ca , dupa 6 ani si-un pic il mai poate interesa asa ceva . ca sa fim totusi optimisti ...incercarea moarte n-are , dupa cum spune romanul ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum