Vizitator madalin79 Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 cum se regleaza la amplificatoare curentul de mers in golsi ca valoare pe undear trebuii sa fie ............... multumesc Link spre comentariu
zal Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Depinde de tipul trz finali, clasa de func?ionare (A, AB, B, etc). D? mai multe am?nunte, altfel facem teoria chibritului aici. Link spre comentariu
Vizitator madalin79 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 problema este urmatoare am un jvc model vn 900 si are un fasait pe ambele canale am incercat de toate - cu eq fara eq -pe alta intrare - vol min vol max aceealasi nivel la fasait nu este brum este ca si cum ai da statia la maxim dar ea este la minim cred ca are 2 sb si 2 sd nu stiu seriile pt ca nu am desfacut o eu preul se poate anula trecand o pe direct am incercat si asta .....................nu stiu ce sa mai incerc si erao scula cat de cat pacat de eq ca are 7 benzi Link spre comentariu
zal Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Fîsîitul nu are leg?tur? cu curentul de repaos, e din alte cauze, probabil ''aranjamentul'' interior din amplif, adic? o avea un preu înaintea p?r?ii de amplificare pe care nu-l po?i ''s?ri''. Încearc? s? sco?i cuplele dintre preamplif ?i amplif, cele de aici, dac? tot a?a face, nu ai nici solu?ie simpl?.Dac? îns? fîsîitul dispare, e clar c?-i din preamplif, solu?ia ar fi s? ataci finalul cu un alt preamplif, eq, etc. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 -Cablul de semnal este ecranat ?-Incearca daca ai impamantare la priza in care ti amplificatorul, sa masori tensiunea dintre firul de IMPAMANTARE ( nu NUL si nu FAZA !!! )si carcasa amplificatorului ( unde nu e vopsit ). Tensiunea asta (mV) trebuie sa fie cat mai mica. Incearca sa intorci stecherul in priza. Link spre comentariu
Vizitator madalin79 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 am scos cele doua cuie si nu mai face nimik e ok acum trebuie sa caut ceva in preuri posibil cond uscati ceva ..avand in vedere ca are o varsta ....multyumesc mult dar o chestie ciudata zgomotul nu creste cu volumul e ct ca si unul de fond ... sa nu aiba masa sau lip rece mai caut Link spre comentariu
zal Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Preurile cu cît sînt mai complicate pot avea zgomot de fond mai mare. Poate c? ptr epoca lui era acceptabil, ast?zi nu.Nu poate fi vorba de lipituri reci, de condensatori electrolitici usca?i mai de grab?, îns? dac? sînt pe calea de semnal, au ca efect sc?derea nivelului la frecven?e joase. Aten?ie c? cei chineze?ti sînt mai pro?ti ca unii vechi, mai bine încearc? s? pui nepolariza?i (MKT, MPP, MKS, etc). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum