blue Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 In faza de ansamblare : Link spre comentariu
blue Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Teste de auditie : Link spre comentariu
diff Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 (editat) Am in constructie un corector RIAA testat indelung atit tehnic cat si acustic, rezultatele sant peste asteptari si felicit proiectantul acestei scheme. Pot spune ca am construit si testat numeroase configuratii de corectoare dar nici unul nu are un sunet atat de natural si precis ! Mai are cineva schema aceasta pe undeva? Cum nu dau de userul 'Blue' poate ma poate ajuta cineva cu aceasta schema cu e88cc, care nu mai exista se pare. Editat Aprilie 10, 2016 de diff Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 (editat) Popa Marius alias Blue sau viceversa(blue alias Popa Marius) . Editat Aprilie 10, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Mai are cineva schema aceasta pe undeva? Cum nu dau de userul 'Blue' poate ma poate ajuta cineva cu aceasta schema cu e88cc, care nu mai exista se pare. Sigur ca am sa va ajut, schema de corector este absolut banala insa este strict verificata cu un circuit riaa inversat aceasta pentru siguranta... Link spre comentariu
bigpriap Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Si eu sunt interesat. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Aceasta este schema corectorului insa semnalul de iesire trebuie introdus intr-un preamplificator de linie , in cazul meu este un SRPP tot cu ecc88 Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Aceasta este schema corectorului insa semnalul de iesire trebuie introdus intr-un preamplificator de linie , in cazul meu este un SRPP tot cu ecc88 Ati putea pune si schema etajului de linie cu ecc88? Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Va salut. Am gasit o schema de SRPP cu ECC88 pe DiyAudio: Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 L-am descarcat si eu... daca-mi permiteti....si da, m-ar interesa si schema amplif de linie... Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Am desenata pe undeva schema impreuna cu niste relee pentru selectarea surselor de semnal si un receptor de telecomanda dar schema de baza este aceasta : Link spre comentariu
diff Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Aceasta este schema corectorului insa semnalul de iesire trebuie introdus intr-un preamplificator de linie , in cazul meu este un SRPP tot cu ecc88 Schema asta ai postat-o intr-un topic mai vechi,din asta te-ai inspirat sau ai modificat ceva valori? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Schema asta ai postat-o intr-un topic mai vechi,din asta te-ai inspirat sau ai modificat ceva valori? Schema aceasta este o varianta care nu prea mi-a placut cum suna cu toate ca am avut o curba de corectie corecta si de acea am inlocuit-o cu schema de la postarea #23 si de fapt am mai incercat inca vreo 5-6 corectoare unele destul de sofisticate inclusiv un corector cu corectie activa (Revox) iar acum pregatesc niste filtre RLC fiindca sint curios cum se aude un asemenea corector Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 (editat) Schema aceasta este o varianta care nu prea mi-a placut cum suna cu toate ca am avut o curba de corectie corecta si de acea am inlocuit-o cu schema de la postarea #23 si de fapt am mai incercat inca vreo 5-6 corectoare unele destul de sofisticate inclusiv un corector cu corectie activa (Revox) iar acum pregatesc niste filtre RLC fiindca sint curios cum se aude un asemenea corector Foarte frumoasa aceasta provocare,intr-adevar va suna exceptional,am ascultat un astfel de RIAA cu filtre RLC dar cu SS era un ELLIOT,dar... un corector RIAA si preamp cu o combinatie din doua CI de tipul : LT1115 si LT1010 va lasa mult in urma orice fel de RIAA cu tuburi,oricat de tubar sunt eu dar ce "e corect,e corect..." Intotdeauna voi recunaoste ca la nivele mici de semnal SS-urile sunt excelente din multe puncte de vedere. Editat Aprilie 11, 2016 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum