blue Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Am in constructie un corector RIAA testat indelung atit tehnic cat si acustic, rezultatele sant peste asteptari si felicit proiectantul acestei scheme. Pot spune ca am construit si testat numeroase configuratii de corectoare dar nici unul nu are un sunet atat de natural si precis ! Link spre comentariu
blue Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Am facut cateva poze : Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Foarte ingrijit si frumos lucrat.Vinilul ramine vinil. Link spre comentariu
nichishoru Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Am in constructie un corector RIAA testat indelung atit tehnic cat si acustic, rezultatele sant peste asteptari si felicit proiectantul acestei scheme. Pot spune ca am construit si testat numeroase configuratii de corectoare dar nici unul nu are un sunet atat de natural si precis !Am rugamintea sa mai atasezi odata schema ca fisier JPG sau ZIP ca sa o poata vedea si cei care nu au instalat compresia ta.Multumiri,Nick. Link spre comentariu
danzup Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Ar fi interesant sa le putem vedea si noi .Ace nu credeam ca mai exista de acum 15 ani cand am vazut ultima oara . Link spre comentariu
zal Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Instala?i PowerArchiver c? vede ?i comprim? orice format. Link spre comentariu
danzup Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Mai greu pe linux cu archiverul asta ! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Pun schema lui blue in format PDF : Link spre comentariu
nichishoru Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Pun schema lui blue in format PDF :Multumiri depanatorului! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Si pozele sunt interesante , felicitari pentru lucrare . Sper ca le va pune blue intr-un format accesibil si voua . Link spre comentariu
fcon Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Iata imaginile, optimizate pentru dimensiune mai mica a fisierului. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Mai greu pe linux cu archiverul asta !Merge cu unace, din consol?. Arat? excelent corectorul. Link spre comentariu
blue Postat Martie 4, 2009 Autor Partajează Postat Martie 4, 2009 Multumesc celor care au modificat compresia imaginilor si pt aprecieri ! Link spre comentariu
ioannis Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 arata exceptional de fain. mai ingrijit nu se poate!!!!! am o intrebare: cum reusiti sa faceti asta gaura patrata la sasiu, asa dreapta??? Link spre comentariu
blue Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Ca orice decupare urmata de finisare cu o pila ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum