Vizitator nicugab Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 In primul rand bine v-am gasit......sunt mai nou pe forum daca stiti sa imi spuneti si mie unde gasesc un manual de programare pentru o alarma alcar h22 ......un site ceva de unde as putea sa il downloadez. Multumesc anticipat! EDIT: Pe viitor ar fi util un titlu mai sugestiv. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator nicugab Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 In primul rand bine v-am gasit......sunt mai nou pe forum daca stiti sa imi spuneti si mie unde gasesc un manual de programare pentru o alarma alcar h22 ......un site ceva de unde as putea sa il downloadez. Multumesc anticipat! EDIT: Pe viitor ar fi util un titlu mai sugestiv. Multumesc. Imi cer scuze pentru ca nu am scris in titlu de ce am nevoie. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 daca nu ma insel e produsa de ROEL, asa ca poti descarca manualul de la www.roel.ro Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Am montat Alarme tip alcar h 22 ce te/ar interesa?Am manual de instalare sau un sfat ,iti dau adresa ;;ROEL electronics s.a Str,Calimachi nr 27-29, 023496, Bucuresti Tel;021/204,47,00 Fax;021/2422030 E-mail:[email protected], www.roel.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum