Vizitator Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Ca sa gasesti o tema de proiect interesanta incearca o alta abordare.Raspunde-ti singur la urmatoarea intrebare: ce iti place sa faci cel mai tare, ce te atrage cel mai mult pe lumea asta?Repet ideea, nu spune CE CREZI CA DA BINE, sau ce AR TREBUI SA FACI CONFORM bla, bla, bla. NU! Gandeste-te ce iti place cu adevarat, chiar daca aparent nu are legatura cu scoala.Dupa ce iti raspunzi SINCER la intrebarea asta scrie aici raspunsul si ideile de proiect vor veni garla.Bafta! Link spre comentariu
bodo_b Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Mi s-ar parea interesant, si mi-ar placea sa fac un proiect bazat pe un microcontroler - PIC. Inca nu stiu programare dar m-am apucat sa citesc si sa fac niste exercitii pentru incepatori in C++. Pana la sfarsitul verii poate reusesc sa invat ceva calumea. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 partea buna e ca ai sansepartea si mai buna e ca numai de tine depinde Link spre comentariu
bodo_b Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Da .. dar mi se pare complicat sa programezi un pic. Exercitiile astea simple din C nu se aseamana aproape deloc cu ce trebuie sa scrii in programul pentru microcontroler. Pe langa programare mai trebuie sa stiu si registrii, porturi si ce o mai fi pe acolo. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 pai da...dar producatorul iti da informatia asta...ocheste un microcontroller si cauta datasheet-ulo sa vezi cum se leaga lucrurile... important e sa nu reinventezi roata... pentru ce exista librarii (uart, lcd, etc) foloseste-le Link spre comentariu
bodo_b Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Uite am gasit http://ww1.microchip.com/downloads/en/d ... 35007b.pdf M-am uitat prin el. Sunt sigur ca o sa imi fie de folos cand o sa stiu cu ce se mananca programarea, pana atunci tot hieroglife raman Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum