Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator Hi-Fi pe lampi

Vizitator Kimnotyze

Postări Recomandate

Vizitator Kimnotyze

Vreau sa-mi fac un preamplificator Hi-Fi pe lampi: Fara corectie de ton, vreau doar sa aiba la intrare o sensibilitate de vreo 50-100mV si la iesire in jur de 1,5V, cat despre distorsiuni... nici nu cred ca poate fi vorba :)Unde gasesc o schema simpla, Hi-Fi, pe care as putea s-o construiesc cu componentele ce se gasesc in RO?De unde pot cumpara lampile pentru el, eventual si soclurile?Pot folosi pe iesire transformator toroidal facut la comanda?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RealAlex

1

• Mircea Bartic

1

• Laurentiu

1

• vlad_2770

1

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator panda

una din cele mai bune scheme se cheama SRPP,si o gasesti pe net.cele mai indicate tuburi sant ECC88 si 6H1P[rusesc]atentie la sursele de alimentare care nu se fac oricum.preampul suporta 8v pe intrare fara limitare,si nu are efect miller[adica nu taie la frecv.foarte inalte]

daca stii sa faci sursele si folosesti componente foarte bune,poti realiza un preamp profesional.ai sa constati ca nu ai putere si boxe pt.el!!!!!!!!!

contact la [email protected] si te ajut cu placere

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

Cu realul ajutor din partea domnului Dan Panaitescu (panda) m-am apucat de acest preamplificator SRPP. Va dura ceva timp pana-l voi termina, deoarece caut componente de foarte mare calitate. Abia am facut rost de lampi de la vlad_2770 pentru care ii sunt deplin recunoscator!Tot respectul si multe multumiri domnului "panda" cat si lui vlad_2770 (doi oameni valorosi)!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări