Vizitator Kimnotyze Postat Aprilie 15, 2005 Partajează Postat Aprilie 15, 2005 Vreau sa-mi fac un preamplificator Hi-Fi pe lampi: Fara corectie de ton, vreau doar sa aiba la intrare o sensibilitate de vreo 50-100mV si la iesire in jur de 1,5V, cat despre distorsiuni... nici nu cred ca poate fi vorba :)Unde gasesc o schema simpla, Hi-Fi, pe care as putea s-o construiesc cu componentele ce se gasesc in RO?De unde pot cumpara lampile pentru el, eventual si soclurile?Pot folosi pe iesire transformator toroidal facut la comanda? Link spre comentariu
Laurentiu Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 Suna la 0740103659Laurentiu Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 Pai nu am sunat la acel numar, eu caut inca documentatie si resurse ca sa ma apuc de acest proiect. Link spre comentariu
Vizitator MLGore Postat Mai 18, 2005 Partajează Postat Mai 18, 2005 Suna la 0740103659LaurentiuAi niste ECC83? Te pot suna maine? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 18, 2005 Partajează Postat Mai 18, 2005 Vrei sa faci amplificatorul acela ci PL50x ? de vreo 500W? Link spre comentariu
Vizitator panda Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 una din cele mai bune scheme se cheama SRPP,si o gasesti pe net.cele mai indicate tuburi sant ECC88 si 6H1P[rusesc]atentie la sursele de alimentare care nu se fac oricum.preampul suporta 8v pe intrare fara limitare,si nu are efect miller[adica nu taie la frecv.foarte inalte] daca stii sa faci sursele si folosesti componente foarte bune,poti realiza un preamp profesional.ai sa constati ca nu ai putere si boxe pt.el!!!!!!!!! contact la [email protected] si te ajut cu placere Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Sa-mi spui daca ai reusit ceva cu lampile. Iti doresc succes!!! Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Octombrie 14, 2005 Partajează Postat Octombrie 14, 2005 Cu realul ajutor din partea domnului Dan Panaitescu (panda) m-am apucat de acest preamplificator SRPP. Va dura ceva timp pana-l voi termina, deoarece caut componente de foarte mare calitate. Abia am facut rost de lampi de la vlad_2770 pentru care ii sunt deplin recunoscator!Tot respectul si multe multumiri domnului "panda" cat si lui vlad_2770 (doi oameni valorosi)! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum