Sharky Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Salut, Imi trebuie o solutie de supraveghere video mai ieftina, dar sa se inteleaga ce se inregistreaza si cu pastrarea datelor timp de 2 saptamani. M-am gandit la un ipcam care sa imi stocheze datele pe un fileserver. Asta e ce am gasit. http://www.intend.ro/index.php?main_pag ... s_id=11337 Nu as opta pt o solutie de tip DVR deoarece ar fi nevoie de un pc dedicat, deci alti bani si alta bataie de cap. Aveti experienta cu IPcam-uri? Imi puteti recomanda niste modele relativ ieftine, de max 500ron. Daca aveti alte idei va rog sa le postati aici. Merci, Serban Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Indoor sau Outdoor?? Edimax 1500 e cam 250lei. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Pt interior ma intereseaza.Ai incercat acel model?Ma intereseaza mai multe bucati si n-as vrea sa ma tzepuiesc cu un model si sa ma complic cu retururi, apoi sa iau altul si tot asa. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 cel mai simplu si sigur: DVR STAND-ALONE, deci nu PC cu placa de captura sau camera cu IP care depinzi 100% de netconsum mic de energie si nu depinzi de aproape nimic (ii potzi pune un UPS) si se configureaza usor. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Modelul acela a fost testat de mine si m-a impresionat calitatea imaginii pentru banii investiti (ps: daca cumperi direct de la distribuitor faci economii mari ;) )Despre fiabilitate imi este mai greu sa vorbesc pentru ca am plecat demult de la firma respectiva, dar pentru circa 2 luni nu au fost nici un fel de plangeri.Un minus pe care l-am observat la aceasta camera este brack-etul. Pentru a putea obtine un unghi favorabil in cele mai multe cazuri bracketul trebuie infipt in partea superioara, pe laterala se poate acoperii bine doar unghiurile din partea stanga. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Am inteles.Detecteaza miscarea? sau inregistreaza ca prostu ? In documentatie nu am vazut scris asta.Stefan: Nu depind 100% de net, camera se va conecta la reteaua interna si cum sunt pe IP pot lejer sa schimb destinatia imaginilor salvate daca pc-ul pe care salvez crapa.Spune-mi care este distribuitorul te rog, pe privat, daca crezi ca faci reclama. Chiar mi-ar conveni sa fac economie. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 depinde ce vrei sa faca: au posibilitatea de inregistrarea la miscare sau permanenta (pe anumite intervale orare)sunt modele si cu net si fara net ! mai ieftin de 500ron DVR+Camerra (mai serioase-nu toate porcariile) nu ai cum sa iesi.detaliile comerciale le discut pe mess ! Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Ma refeream la edimax daca stie detectia miscarii si care e distribuitorul autorizat.Imi cer scuze, am fost obosit cand am postat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum