Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O intrebare...

LUCI

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

4

• Murcielad

3

• Sharky

2

• Light_man

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pai puterea RMS este 200W da ? deci inseamna ca ai varfuri de 400W in el ( Pvarf =PrmsX2) nu vad de ce nu ar rezista chiar si la mai mult de 400W in regim muzical unde factorul crest este de 12-13db in timp ce la un generator sa zicem de 1khz ai 3db :? sper sa nu ma insel ... asteptam pareri :) apropo nu cred ca problema ar fii puterea ci excursia maxima a difuzorului :wink:

Link spre comentariu

da poti am incercat eu un HP15W (din seria veche, nu aia cu IMF pe con adus din germania) cu un alto macro 830 (setat stereo la 8Ohmi-205W)volumul era pe la 90%-95% si a mers f bine

Link spre comentariu

da poti am incercat eu un HP15W (din seria veche, nu aia cu IMF pe con adus din germania) cu un alto macro 830 (setat stereo la 8Ohmi-205W)volumul era pe la 90%-95% si a mers f bine

am mai spus asta..si o repet...daca nu masori puterea faptul ca butonul de volum era dat la 90% nu are nici o importanta..la fel de bine ar putea sa fie 20 200 sau 300W(astia puternic distorsionati)
Link spre comentariu

daca nu depasesti excursia maxima eu zic ,ca merge pe un amplificator de 3-400W :roll: vezi ca difuzoarele profesionale au data Xmax fff mic cauta pe net cat are Xlim sau Xpeak pentru ca softurile au parametrii bagati cu Xmax 2-3mm :lol: e absurd sa crezi ca ala nu se va misca mai mult de 2-3mm :lol:

Link spre comentariu

Un difuzor care are 200 W RMS poti sa il ataci cu 200 W RMS, logic. Problema este sa chiar aiba 200 W RMS nu doar sa scrie asta in specificatiile date de producator.De exemplu eu am incercat HP-18W la 500 W RMS timp de 10 ore si a functionat excelent. Problema este sa ai o putere "curata" adica fara distorsiuni. Am pus intr-un club niste suburi cu cate 2 difuzoare Audio Master P18600 care in specificatiile producatorului are 600 W RMS fiecare sub atacat cu cate o putere CArvin DCM2000 care livreaza in punte 2000 W RMS / 4 ohmi deci 1000W pe fiecare difuzor. Difuzoarele functioneaza excelent in regim de maxima anduranta (8-10 ore pe seara).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări