kog Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 pffff... acuma tre sa ma duc sa cumpar adaptor de casti (amplificatorul are mufa mare)se poate adapta cumva fara piesa aia? Link spre comentariu
kog Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 nu mai deschid inca un thread aiurea. Deci sa-mi spun pasul:am un micro sistem audio (radio cd aux si 2 boxe 8 W bucata). Are, sau avea o claritate su un bass exceptional. O folosesc permanent pe auxiliar in loc de boxe la calculator, asta de vreo 2 ani. Acum cateva zile ii dau drumul si simt ca ceva nu e inregula, basul ala nu se mai auzea calumea, nu baraiau, nu sdranganeau, membranele vibrau la fel ca inainte dar nu mai era sunetul la fel. Am inceput sa verific drivere de sunet, egalizatoare, cabluri, etc. In momentul in care am scos o mufa rca din aparat boxa care inca functiona a inceput sa se auda la fel ca inainte, am bagat cablul la loc si am scos cealalta mufa, si boxa cealalta se auzea bine, cand puneam ambele mufe (L,R) se auzea iar naspa. Am masurat boxele(pe 8 ohmi). Una indica 9, cealalta 6. Unde poate fi problema? Sa se fi ars ceva in sistemul ala desi nu l-am supus la nici un stres? Link spre comentariu
mircea888 Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 poate ai inversat unul din cablurile care se duc la boxe si ai creat vreun defazaj si astfel se anuleaza frecventele joase.verifica firele de la boxe si incearca sa inversezi firele la una din boxe, adica pune plus la minus si invers, dar numai la una din boxe. Link spre comentariu
kog Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 dap. Asta era :banghead: tot m-am jucat cu firele, dar le schimbam pe amandoua odata. Acuma merge ca inainte , am din nou bass clar si "adanc". Link spre comentariu
kog Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 a venit si verdictul statiei. Un canal parlit la STK :cry: . Inlocuirea cu unul bun ar costa vreo 2 mil. deci nerentabil. Un sfat de la mine: NU dati nimanui nimic cu imprumut, mai ales electronice! Link spre comentariu
zal Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 2 milioane? A?a or fi pre?urile prin Arad? Încearc? cu unul de 2-300000, poate ai noroc. STK465 de preferat. Link spre comentariu
tranzistor Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 200 lei???? Mai bine faci cum zice zal....iei unu piratat de 20-30lei,poate ai noroc si te tine.bafta! Link spre comentariu
kog Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 200 lei unul bun, de catalog. Am sa caut si unul contrafacut sa vad ce iese Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 http://www.vitacom.ro/SearchList/type/1/key/STK465 M?car îl iei cu garan?ie, chiar dac? nu-i original (aveau ?i originale mai de mult, dar pe la 65 lei). Link spre comentariu
kog Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 la link-ul ala nu arata nimic oricum o sa mai caut si eu. Nu stiu ce sa zic... Nu se mai gasesc depanatori calumea. Cand le duci un aparat mai vechi e exact la fel ca si cand duci Dacia 1310 in service... Iti zic ca nu merita sau s-o arunci. Pur si simplu nu gasesc un depanator care sa se ocupe de ea. Eu nu am cunostintele necesare, trebuie schimbate rezistente si tranzistori, masurat tot traseul canalului dreapta, vazut daca mai e ceva ars, schimbat majoritatea electroliticilor si probabil ca m-as chinui si as face ceva, dar nu am nici schema electronica si nici nu stiu valoarea rezistentelor arse. Ampul e 2x50 watt, nu e ceva puternic, profesional, etc, dar are un sunet clar si plus de asta eu nu vreau o chinezarie noua, io o vreau pe asta veche, la fel ca si lamparii si pasionatii de aparate antice; daca nu te ocupi tu si inveti care e treaba, nu te prea ajuta nimeni ca "e vechituri". Sincer m-am saturat de atitudinea asta de " e vechi deci nu e bun" Nu sunt deacord cu asta. In fine... Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 http://www.vitacom.ro/Products/11707/STK465-SAN/PWR-AMP-2*30W-28V-20KHZ-.html Nu era greu s? dai o c?utare, dac? altfel nu afi?az?. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Ia STK 465 de la mivarom,eu tot de la ei cumpar piratate si merg foarte bine. E in jur de 20 lei cum zice zal,dar trebuie sa cumperi de minim 25 lei.Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum