ironickSQUAD Postat August 9, 2004 Autor Partajează Postat August 9, 2004 Am ales PT 25L Link spre comentariu
mosfet Postat August 11, 2004 Partajează Postat August 11, 2004 Ca si concluzie, din partea cuiva care a ascultat, testat dif-urile astora: isi merita banii??? sunt bune de ceva? Link spre comentariu
mosfet Postat August 11, 2004 Partajează Postat August 11, 2004 Pot sa folosesc un dif de joase de la Kon pentru medii intr-o incinta pe 3 cai? Ce au ei de medii sunt slabe ca putere :? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 12, 2004 Partajează Postat August 12, 2004 Cei 2-300 mii cat costa si merita.Poti sa folosesti un dif de bas pentru medii. Nu toate merg Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat August 14, 2004 Partajează Postat August 14, 2004 In incinte cu 2 cai cam 30W si in incinte cu 3 cai cam 50W suporta un pic mai mult dar eu nu recoamandCum adica? Daca ai mai multe difuzoare intr-o incinta creste puterea? Daca poti, explica-mi ca eu nu stiu nimic despre asta. Link spre comentariu
MadRaper Postat August 14, 2004 Partajează Postat August 14, 2004 probabil poti baga mai mult pt ca scade gama de frecvente pe care difuzorul trebuie sa le redea :roll: :? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 14, 2004 Partajează Postat August 14, 2004 Un difzor cu cat reproduce o gama de frev. mai redusa cu atat va creste puterea suportata.Un difuzor de bas nu este de banda larga (iarna nu-i ca vara) si deci in incinta acel difuzor rezista la puterea enuntata, daca ii bafi in el tot spectru audio atunci el nu va mai duce atata putere. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Au deschis baietii forumul, intrebarile despre produsele lor se pot pune acolo :wink: Sper ca este cine sa raspunda 8) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum