Vizitator Vasile Postat Iulie 15, 2004 Partajează Postat Iulie 15, 2004 Nu stiu ce sa-ti zic la tweeter, esti pe alegere proprie :? Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Iulie 15, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2004 Chiar nu ai folosit nici unul din alea de la KON cu calota sferica ? Dintre astea ce sa aleg ? PT 25L - Volum Magnet=236.8mL BOBINA=1" Putere M=120W Frecventa=2KHz-20KHz Senz=91dB JM 100 - DIAM=100mm BOBINA=1" Putere M=100W Frecventa=3KHZ-20KHZ Senz=90dB JM 104 - DIAM=104mm BOBINA=1" Putere M=100W Frecventa=3KHZ-20KHZ Senz=90dB Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iulie 15, 2004 Partajează Postat Iulie 15, 2004 Suna fain pt bsnii pe caree ii dai pe ele Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Iulie 15, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2004 Suna fain pt bsnii pe caree ii dai pe eleAsta stiu ..... dar ma gandeam ca dintre toate dif-urile astea ieftine poate este unul mai bun. ( un pic nu mult, ca nu poate din cauza pretului ) Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iulie 15, 2004 Partajează Postat Iulie 15, 2004 eu l'am folosit pe al treilea...Foloseste primul pt ca are 91dB si 120W...parerea mea Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Iulie 18, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2004 Vasile am o intrebare referitoare la ce ai scris pe http://www.hi-fi.ro in forum despre difuzoarele chinezesti. Merita sa faci boxe cu ele ? Rezista in timp ? Macar daca isi pastreaza parametrii asa cum sunt de slabi ... "Mai trebuie adaugata si comportarea in timp care este execrabila se descentreaza dupa cateva ore de functionare la o putere aplicata de cateva ori mai mica decat cea inscrisa pe ele " "Nu prea depinde de montura, se descentreza din cauza materialelor proaste folosite in constructia suspensilor si a membranei. Am observat ca alea cu membrana din plastic se descentreaza mai rapid ca alea cu membrana din hartie. pate din cauza ca se incalzeste bobina si plasticul se deformeaza la caldura " http://www.hi-fi.ro/phpBB2/viewtopic.ph ... t=frunzila Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 18, 2004 Partajează Postat Iulie 18, 2004 te tin cam vro 2 ani fara sa subere transformari iremediabile daca le folosesti moderat, majoritatea difuzoarelor chinezesti.Sunt si exceptii care din pacate nu eu stiu care sunt :? Difuzoarele de la KON am facut recent contact cu ele si inca nu pot sa ma pronunt despre durabilitatea lor. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Iulie 18, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2004 Cei de la KON aduc marfa chinezeasca diferita de restul pietzei ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 18, 2004 Partajează Postat Iulie 18, 2004 Adica cum ???Chinezeasca si atat :? In China sunt mai multe firme ce fac difuzoare si normal ca unele sa fie mai bune iar altele mai proaste....Unele modele mi-au lasat o impresie destul de buna pentru banii pe care le dai pe ele.Fiecare comerciant care aduce marfa din China aduce ceva care se vinde in primul rand si in xxx rand ii intereseaza parametrii si altele. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Iulie 18, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2004 Adica cum ???Chinezeasca si atat :? In China sunt mai multe firme ce fac difuzoare si normal ca unele sa fie mai bune iar altele mai proaste....Fiecare comerciant incearca sa aduca ceva care se vinde in primul rand si in xxx rand ii intereseaza parametrii si altele.Ma gandeam ca daca tot se zbat sa duca dif-uri si le lasa sa fie testate de ... aduc si ei de la firmele alea mai bune din china. Daca ei aduc dif-uri la gramada numai sa le vanda ca sunt ieftine .. (si calitate proasta) cine o sa mai cumpere de la ei ? Mai greu cu mediul de propagare ( reclama proasta ), dar de asta sunt forum-urile. Idea este ca daca tot aduci dif-uri indiferent la ce pret, sa isi pastreze parametrii in timp cat de prosti ar fi ei. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 18, 2004 Partajează Postat Iulie 18, 2004 Faptul ca au dat spre testare difuzoare inseamna ca pe cei de la KON ii intereseaza si calitatea difuzoarelor aduse. Un difuzor ori de cine ar fi facut mai mult de 5 ani nu rezista fara pierderi de calitate iremediabile Link spre comentariu
micutu Postat Iulie 22, 2004 Partajează Postat Iulie 22, 2004 Vasile dar de garantie ce stii? Au difurile? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 22, 2004 Partajează Postat Iulie 22, 2004 Intreaba-i ca eu habar nu am. Link spre comentariu
micutu Postat Iulie 22, 2004 Partajează Postat Iulie 22, 2004 pe cine? au o adresa de mail? Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Iulie 22, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2004 http://www.telecomenzi.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum