quinn Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Unui prieten i-a fost furat(traim in Romania) incarcatorul unei surubelnite electrice Bosch http://www.clubafaceri.ro/director/stan ... i-Ion.html si doresc sa-i fac altul .Problema e ca nu stiu cum se alimenta ,are doi conectori X1,X2 prin care se conecta la incarcator. Ma poate ajuta cineva? Multumesc! Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 spune modelul surubelnitei - poate gasim parametrii la care lucra incarcatorul. daca nu atunci spune-ne daca e detasabil acumulatorul si daca scrie ceva pe el sau pe surubelnita legat de incarcare Link spre comentariu
quinn Postat Martie 4, 2009 Autor Partajează Postat Martie 4, 2009 Acumulator Li-IonTensiune acumulator(V) 3.6 Capacitate acumulator (Ah) 1.1 Link spre comentariu
quinn Postat Martie 4, 2009 Autor Partajează Postat Martie 4, 2009 Acumulator Li-Ion Tensiune acumulator(V) 3.6 Capacitate acumulator (Ah) 1.1 http://www.shopix.ro/Surubelnite-cu-acu ... 24911.html Scuze pt dublu post! Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 iti sugerez sa folosesti incarcator de telefon (ex. nokia acp-7e) pui alta mufa daca aia nu se potriveste. categoric cere si o alta parere Link spre comentariu
quinn Postat Martie 4, 2009 Autor Partajează Postat Martie 4, 2009 problema este ca nu stiu ce(fel de) tensiune debita incarcatorul original adica sursa de alimentare pt ca partea de incarcare propriu-zisa este in surubelnita,nu are numai acumulatorulin interior! Link spre comentariu
addysoftware Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Incarcatoarele de acumulatori LiIon sunt incarcatoare limitate in curent. Poti incarca cu un circuit specializat, sau poti incarca cu un incarcator oarecare, folosind o rezistenta serie, astfel: (exemplu) un alimentator de 9V/0.5A si o rezistenta de 9V-3.6V=5.4V. 5.4V/0.5A=11ohmi. Deci o rezistenta de 10 ohmi. Timp: 2 ore si 15 minute la acest curent. Acest sistem il poti utiliza insa doar direct la acumulator. Foarte probabil sistemul original scotea cca 4V-5V, circuitul din surubelnita fiind doar un circuit de protectie/limitare la supraincarcare. Poti incerca direct cu un incarcator de telefon, cum zice colegul de mai sus, si cu un ampermetru vezi cum se comporta....daca stie cand e full sau nu. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Incarcatoarele de tel furnizeaza o tensiune@ un curent,curbele de incarcare le da chiar accu de mobil...problema cu surubelnita e rezolvata(probabil),dati inainte cu incarcarea acumulatoarelor pe li,peste ceva timp vin sa dau mana cu Sf. Petru si dupa aia i-mi spuneti si mie cum a fost. :rade:Si nici nu ai nevoie de ampermetru,volmetru sau ce aparat vrei,bubuie sufi de tare ! Link spre comentariu
Vizitator robstar Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 am si eu un bosch ixo o sal desfac maine si o sa-ti spun exact ce sa folosesti din cate stiu eu incarcatorul are doar transformatorul si o punte redresoare ,e posibil sa mai aibe si un mic montaj ,ceea ce nu cred, montajul cu limitarea eu stiu ca este in interiorul surubelnitei. Link spre comentariu
crisprodigy Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Exact aceeasi problema o am si eu, am surubelnita, dar nu am incarcatorul. Iar din comoditate, nu as dori sa fac punte directa pentru incarcarea acumulatorului, ci a folosi si montajul placutei din interiorul surubelnitei.Ati aflat pana la urma ce tensiune, sau modul in care trebuie incarcata? Am folosit mai multe variante pana acum pentru a incarca acel 18650, cu 5v, 4.2v, 12v, 9v, 9vca, etc, fara nici un rezultat. Link spre comentariu
philipo4you Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Un incarcator care poate furnizeaza undeva la 4-4,5 V si 150-200 mA iti va incarca fara probleme si fara riscuri acumulatorul. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Acesta este modelul?Daca da atunci tensiunea in gol este de 11,2V si am anexat interiorul se poate folosi un incarcator care livreaza aceasta tensiune dar nu mai ai partea de vizualizare a finalizarii incarcarii ,se poate face extern cu un cititor de curent partea din dreapta cu un tranz si cateva rez si un led. Link spre comentariu
Vizitator adrian200 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 si cum la iesire are 11 volti ? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Da pentru ca partea de urmarire a incarcarii este pe surubelnita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum