MDshelll Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Ce imi recomandati? As vrea ceva cu SPL cat mai bine "sa urle" cat mai tare, e o problema am doar mp3-ul si difuri din fabrica am doar in fata. As vrea sa pun si ceva in spate, astept o recomandare.. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 spune ce parale esti dispus sa arunci si ce diametru(loganul are loc pt 16,5 cm diametru in spate,dar daca tai poti pune si de 25cm) eventual cu ce le dai sa pape(amplif sau din HU),puterea. Link spre comentariu
MDshelll Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Nu prea as vrea sa tai pentru ca masina e in garantie, ceva pe 16.5 cm cat incape acolo si putere dau din mp3-player. Asta ziceam ca nu am putere mare si de aceea vreau SPL cat mai mare. Link spre comentariu
Vizitator toporas Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Frate sfat pt tine: taie fara griji si pune boxe ovale.Asa am facut eu.N ai grija de garantie. Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Ovalele sant cele mai bune , la iesirile de cass ai sunet optim. Cu niste ovale calumea (Pioneer , Alpine , Panasonic .... ) se va auzi chia f bine . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum