danzup Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Muta mufa de intrare semnal de langa traful de alimentare !!!!Pune mufa de intrare provizoriu in fata si pune un rezistor de 100K chiar pe mufa de intrare audio pe IN L si un al doilea rezistor de 100K pe IN R.Dupa ce faci aceste doua modificari vino si spune cum merge . Link spre comentariu
dj_steel Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Pt viobio:a fost si pus la masa dar acum e scos:tot la fel mergept danzup:am scos cablu de pe intrarea ecc-ului si am scurcircuitat la masa intrarea lampii dar tot nu scap de brumul ala de pe inalte,deci nu ar trebui sa fie de la mufa prea aproape de traf..ma gandeams a refac complet conexiunile la lampa dar asta maine....o sa incerc si cu un transformator separat pt anodica de la Dj_dog... Link spre comentariu
Depanatoru Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Condensatori pe diodele redresoare la anodica ai pus ? Cand amplificarea e foarte mare poate fi audibil zgomotul de comutare al diodelor . Apropo , cu lampa scoasa din soclu dispare zgomotul ? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Condensatori pe diodele redresoare la anodica ai pus ? Cand amplificarea e foarte mare poate fi audibil zgomotul de comutare al diodelor . Apropo , cu lampa scoasa din soclu dispare zgomotul ?imi permit eu sa raspund pt dj steelcu lampa scoasa nu exista nici un pic de zgomot iar condensatori in paralel pe diodele de redresare nu avea pusi cand am fost ultima data la el - l-am sfatuit sa ii puna Link spre comentariu
Depanatoru Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Inca ceva , masa stabilizatorului pentru filamente e legat la masa tensiunii anodice ? Sa nu fie alimentarea filamentului flotanta fata de restul montajului . Link spre comentariu
dj_steel Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Inca ceva , masa stabilizatorului pentru filamente e legat la masa tensiunii anodice ? Sa nu fie alimentarea filamentului flotanta fata de restul montajului .este legatao fi din cauza ca nu am dat pe fire cu ulei de sarpe? Link spre comentariu
blue Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Cand alimentarea filamentelor se faca in C.C. este bine sa conectezi fiecare pin 4,5 cu cate-o rezistenta de 68-100 ohm la masa, eventual cu un balans ,zgomotul poate sacadea substantial... Link spre comentariu
dj_steel Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Cand alimentarea filamentelor se faca in C.C. este bine sa conectezi fiecare pin 4,5 cu cate-o rezistenta de 68-100 ohm la masa, eventual cu un balans ,zgomotul poate sacadea substantial...io stiam ca doar cand e in c.a.se trage la masa prin 2 rezistente...dar am incercat si varianta asta(am mai scris prin topicu asta) Link spre comentariu
dj_steel Postat Martie 6, 2009 Autor Partajează Postat Martie 6, 2009 intr-un final am reusit:am refacut toate conexiune la soclu,cu punctul de masa direct pe pinul 9 al tubului.filamentul alimentat de la o baterie de 12V cu un alt filament de ecc in serie,filtru de retea si pe intrarea la trafu da anodica,filtru de retea si pe iesirea de anodica,condensatoare nepolarizate de 100nF pe fiecare condensator din filtraj,decuplarea puntii cu 4 conzi de 100nF,micsorata impedanta de intrare a tubului la 33k...tot montajul facut in afara cutiei amplificatorului...cu toate astea se aude brum doar daca stau cu urechea lipita de tweeter......pana la urma renunt la ideea de a face preul pe lampa,ma complic prea mult pentru un simplu preamplificator,o sa folosesc un operational bun+corector de ton si o sa las preul cu lampa sa lucreze tot cu o lampa finala pt viitorul meu amplificator:Se cu 6p3s+preu cu 6h8c(sau ecc88)...multumesc tuturor ca v-ati batut capul cu problemele mele..o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum