Vizitator amicoadriano Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Salutare,am cumparat un televizor combo FUNAI TVCR-A1404 second-hand (12 luni garantie) si am urmatoarele probleme cu el:- pe casetele video filmate la nunta mea, imaginea are un tremur pe verticala. Daca pun un cablu EUROSCART si transfer imaginea pe un alt televizor din casa, se vede ok (in timp ce pe ecranul FUNAI-ului se vede in continuare cu tremur). Daca inregistrez ceva pe el, pe aceeasi caseta, de pe un canal TV, la redare imagine este clara, stabila si se vede si aude excelent. - acelasi tremur apare si pe unele canale TV, dar aleator (insa cand apare tine destul de mult).M-am intors la magazin si cei de acolo mi-au spus ca pe unele canale TV apare acel tremur deoarece semnalul CATV este prea puternic. De asemeni, si pe casetele video se manifesta la fel, intrucat este reglat sa suporte numai anumite formate de imagine si pe casetele mele ar fi alt format, etc. Poate fi adevarat, e o problema cu sursele de semnal (CATV respectiv casetele mele video) si se manifesta asa datorita unor incompatibilitati sau e o defectiune? Mentionez ca televizorul este fabricat in iulie 2005 si teoretic ar trebui sa fie compatibil cu ce se emite acuma pe cablu, nu?Multumesc anticipat,amicoadriano Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Dute tu repede si schimbal. Oare asa de nou sa fie cum zici si asa sa nu functioneze RAA-ul sau AGC-ul din tv ca este prea tare semnalul?Ciudat,semnalul e de vina?Dar tv? Link spre comentariu
cirip Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 M-am intors la magazin si cei de acolo mi-au spus ca pe unele canale TV apare acel tremur deoarece semnalul CATV este prea puternic. Aburo-terapie, adica abureala! Vanzatori de tara si popor care trebuie sa scape de marfa. Teveul are o problema. Cum sa fie cablul de vina cand merge pe alte televizoare si numai pe ala cumparat nu merge?Du televizorul la magazin si baga cablul de la ei. Cauta un canal pe care se bataie. Apoi pune un teveu din magazin pe acelasi canal. Daca nu bataie, nu e de la cablu. Asta e demonstratie pe care sa i-o faci vanzatorului.Daca intr-adevar problema e de la nivelul pe cablu, baga un atenuator. Poti insera chiar un splitter. Ar trebui sa scrie pe splitter ce atenuare are pe fiecare iesire. Atenuezi si verifici daca e intr-adevar de la nivel prea mare. Personal ma indoiesc.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum